Varaa tästä

Aamiaista järvimaisemassa Hotel Aateli Lakesidessa

Ainutlaatuinen aamiaiskokemus Hotel Aateli Lakesidessa

Tarjoamme Hotel Aateli Lakesidessa unohtumattoman aamiaiskokemuksen, jossa yhdistyvät laadukkaat paikalliset raaka-aineet ja henkeäsalpaavat näkymät järvelle. Aamiaispöytämme kattaa monipuolisen valikoiman tuoreita leivonnaisia, hedelmiä, jogurtteja ja lämpimiä ruokia, jotka valmistetaan huolella ja ammattitaidolla.

Herätessäsi raikkaaseen järvi-ilmaan, voit nauttia aamukahvisi terassilla, josta avautuvat rauhoittavat näkymät veden äärelle. Tämä on täydellinen tapa aloittaa päivä rauhassa ja rentoutuneena.

Luonnonläheinen sijainti ja aktiviteetit

Hotel Aateli Lakeside sijaitsee Vuokatin sydämessä, tarjoten pääsyn alueen parhaisiin luontoaktiviteetteihin. Kesäisin voit lähteä vaellukselle Vuokatin vaaroille tai vuokrata kanootin ja tutkia lähivesistöjä. Talvella alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet hiihtoon ja lumikenkäilyyn.

Vuokatissa voit myös varata opastettuja retkiä, jotka vievät sinut lähemmäs Vuokatin upeaa luontoa. Kysy lisää vastaanotostamme, ja me autamme sinua suunnittelemaan täydellisen päiväretken.

Ylelliset majoitusvaihtoehdot

Hotel Aateli Lakesidessa voit valita useista eri majoitusvaihtoehdoista. Tarjoamme ylellisiä huoneita ja sviittejä, joista jokainen on sisustettu yksilöllisesti tarjoten mukavuutta ja tyylikkyyttä. Kaikissa huoneissa on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, nopea Wi-Fi ja taulu-tv.

Lisäksi voit kokea ylimääräistä hemmottelua varatessasi Zen Spa -kylpyläpakettimme, joka sisältää pääsyn spa-tiloihimme sekä hoitoja, jotka rentouttavat kehoa ja mieltä. Pienkylpylä sijaitsee toisessa hotellissamme, joka on lähellä.

Ravintola Ainoan kulinaariset elämykset

Ravintola Ainoassa voit nauttia paitsi aamiaisesta, myös lounaasta ja illallisesta. Keittiömme keskittyy korkealaatuisten, lähialueiden tuotteiden käyttöön, luoden menuita, jotka heijastavat kauden parhaita makuja ja tuoreita aineksia.

Illallinen Ravintola Ainoassa on täydellinen tapa päättää päivä Vuokatissa. Nauti gourmet-ateriasta, jossa on ripaus paikallista charmia, ja ihaile samalla luonnon näkymiä.

Me Vuokatin Aatelissa olemme sitoutuneet tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia jokaiselle vieraallemme. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, me huolehdimme siitä, että vierailusi on rentouttava ja elämyksellinen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä täydellinen oleskelu sinulle ja seurueellesi.