Varaa tästä

Aateli Hillsiden Zen-Spa: Rentouttava laskettelijan keidas

Täydellinen yhdistelmä laskettelua ja rentoutumista

Laskettelupäivän jälkeen mikään ei ole parempaa kuin rentouttava spa-kokemus. Meidän Hotel Aateli Hillside tarjoaa juuri tämän yhdistelmän. Kylmän rinteen jälkeen lämmin Zen Spa kutsuu laskettelijoita ja lumilautailijoita palautumaan ja nauttimaan hiljaisuudesta sekä rauhasta.

Spa-alueemme on suunniteltu huolella, jotta jokainen yksityiskohta edistää rentoutumista ja hyvinvointia. Lämmin vesi, hiljainen musiikki ja luonnonmateriaaleista valmistetut sisustuselementit luovat täydellisen ympäristön kehon ja mielen rentoutumiselle.

Palvelut, jotka täyttävät kaikki tarpeesi

Meillä, Hotel Aateli Hillside:ssa, ymmärrämme, että jokainen vierailija on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja toiveet. Olipa kyseessä hieronta, kasvohoito tai aromaterapia, meiltä löytyy jotakin jokaiselle.

Lisäksi, jos kaipaat jotain erityistä, henkilökuntamme on valmiina auttamaan. Voit nauttia yksityisestä spa-kokemuksesta, jotta maksimaalinen palautuminen laskettelurinteissä vietetyn päivän jälkeen on taattu.

Ravintola Ainoan herkut

Kun keho on rentoutunut, on aika hemmotella myös makuaisteja. Ravintola Ainoassa tarjoamme herkullisia aterioita, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Ruokalistamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, joten löydät varmasti jotakin, joka täyttää toiveesi – oli kyseessä sitten kevyt salaatti tai täyttävä pääruoka.

Voit myös tilata ateriat suoraan majoitukseesi, jos haluat nauttia illallisen rauhassa omassa huoneistossasi tai mökissäsi.

Yksilölliset kokous- ja virkistyspäivät

Meillä on myös erinomaiset puitteet yritysten kokous- ja virkistyspäiville. Tarjoamme monipuolisia tiloja ja palveluita, jotka sopivat niin pienille tiimeille kuin suuremmillekin ryhmille. Voit yhdistää työnteon ja rentoutumisen ainutlaatuisella tavalla, mikä tekee kokouspäivästä tehokkaan ja mieleenpainuvan.

Kaikki järjestelyt tehdään toiveidenne mukaan, joten voitte keskittyä olennaiseen – oli se sitten työskentely tai rentoutuminen meidän Zen Spassamme.

Me Vuokatin Aatelissa uskomme, että yksityiskohdat tekevät kokemuksen. Olipa kyseessä loma tai työmatka, me huolehdimme siitä, että vierailusi on unohtumaton. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus.