Varaa tästä

Aateli Hillsiden Zen-Spa – Rentoutumista loman ajaksi

Koe ainutlaatuinen rentoutuminen Zen Spa:ssa

Kun arki tuntuu kiireiseltä ja stressaavalta, on tärkeää löytää aikaa itselle ja omalle hyvinvoinnille. Me Vuokatin Aatelin Hotel Aateli Hillside tarjoamme juuri tähän tarkoitukseen suunnitellun Zen Spa -kylpylän, jossa voit kokea täydellisen rentoutumisen. Zen Spa on suunniteltu rauhoittamaan mieltä ja kehoa, tarjoten monipuolisia palveluita, jotka auttavat sinua irrottautumaan arjen kiireistä.

Spa-kokemuksemme sisältää lämpimän altaan sekä erityisen pölkkysaunan, jossa on revontulikatto.  Saunaan mahtuu kerrallaan viisi henkeä. Tämän lisäksi voimme järjestää kylpylähoitoja. Ota yhteyttä meihin niin kerromme mielellämme lisää!

Ylelliset majoitusvaihtoehdot

Meillä Vuokatin Aatelissa ymmärrämme, että laadukas majoitus on osa onnistunutta lomaa. Tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan majoitusvaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki odotukset. Valittavanasi on muun muassa kaksi erilaista hotellia: Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside, jotka molemmat tarjoavat erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Molemmat hotellit sijaitsevat Vuokatin kauniissa maisemissa, tarjoten upeat näkymät ympäröivään luontoon. Huoneet ovat tilavia ja hyvin varusteltuja, sisältäen kaikki modernit mukavuudet. Voit valita esimerkiksi sviitin, jossa on oma sauna tai poreallas, mikä tekee lomastasi entistäkin erityisemmän.

Loman aikana myös ruokailu on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ravintola Ainossa voit nauttia herkullisista, paikallisista raaka-aineista valmistetuista annoksista. Ravintolamme tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokia, jotka sopivat niin erityisruokavalioita noudattaville kuin gourmet-ruokien ystävillekin.

Palvelut yrityksille ja ryhmille

Vuokatin Aateli tarjoaa myös kattavat palvelut yrityksille ja ryhmille. Järjestämme erilaisia kokous- ja virkistyspäiviä, jotka suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy monipuoliset tilat ja palvelut kaikenkokoisille ryhmille, olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suuri yritystapahtuma.

Kokouspalveluihimme kuuluu modernit kokoustilat, tekninen tuki sekä tarvittaessa täyden palvelun catering. Virkistyspäivien ohjelma räätälöidään ryhmänne toiveiden mukaan, sisältäen esimerkiksi ohjattuja aktiviteetteja Vuokatin upeassa luonnossa tai rentouttavia hetkiä Zen Spa:ssamme.

Tämä artikkeli tarjoaa vain pienen maistiaisen siitä, mitä kaikkea Vuokatin Aateli voi tarjota. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva lomapaketti tai yritystapahtuma.