Varaa tästä

Vuokatin Aatelin hotellielämys kesän lomille

Ylelliset majoitusvaihtoehdot Vuokatin sydämessä

Kesä on täydellinen aika rentoutua ja nauttia elämästä, ja mikä olisikaan parempi tapa viettää kesälomaa kuin ylellisessä hotellissa Vuokatin upeissa maisemissa? Meidän Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside tarjoavat sinulle unohtumattoman hotellielämyksen, jossa yhdistyvät korkeatasoinen majoitus, henkeäsalpaavat näkymät ja ensiluokkainen palvelu.

Valitse majoitusvaihtoehdoistamme juuri sinulle sopivin. Olipa valintasi sitten Hillside Saunallinen juniorsviitti, jossa voit nauttia omasta saunasta ja lasitetusta parvekkeesta, tai viihtyisä kahden hengen huone Lakeside-hotellissa, takaamme, että majoituksesi on täynnä luksusta ja mukavuutta.

Monipuoliset palvelut kaikenikäisille

Meillä Vuokatin Aatelissa ymmärrämme, että loman onnistuminen ei riipu pelkästään mukavasta sängystä tai kauniista näköalasta. Siksi tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka tekevät oleskelustasi entistäkin nautinnollisemman. Ravintola Ainon herkulliset ateriat ja mahdollisuus tilata catering-palvelu suoraan majoitukseesi takaavat, että myös ruokailuhetket ovat lomasi kohokohtia.

Lisäksi Hotel Aateli Hillsiden Zen Spa -kylpylässä voit rentoutua ja uudistua. Kylpylä on avoinna vastaanoton aukioloaikoina, ja tarjoamme erilaisia hoitoja ja palveluita, jotka on suunniteltu hemmottelemaan kehoa ja mieltä.

Aktiivista lomaa Vuokatin vaaramaisemissa

Vuokatti on tunnettu upeista vaaramaisemistaan ja lukuisista ulkoilumahdollisuuksistaan. Meidän hotellimme sijaitsevat aivan rinteiden ja latujen tuntumassa, joten ne tarjoavat täydellisen tukikohdan kaikille aktiivilomailijoille. Kesäisin voit nauttia vaelluksesta, maastopyöräilystä ja golfista. Talvisin alue muuttuu lumisen luonnon paratiisiksi, jossa voit hiihtää, lasketella ja nauttia talven taikaa.

Hotellimme sijainti tarjoaa myös helpon pääsyn Vuokatin muihin palveluihin ja aktiviteetteihin. Voit tutustua alueen kulttuuritarjontaan, vierailla paikallisissa tapahtumissa tai vain kävellä ja ihastella kaunista luontoa ympärilläsi.

Perhelomat ja ryhmämatkat

Me Vuokatin Aatelissa olemme valmiita palvelemaan myös perheitä ja suurempia ryhmiä. Tarjoamme erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten tilavat perhehuoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Lisäksi järjestämme mielellämme kokous- ja virkistyspäiviä yrityksille ja muille ryhmille. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Perheen pienimmille vieraille olemme suunnitelleet erityisiä palveluita ja tiloja, jotka tekevät heidän oleskelustaan sekä turvallista että viihdyttävää. Meillä kaikki perheenjäsenet voivat nauttia lomastaan täysin siemauksin.

Kesä Vuokatin Aatelissa tarjoaa elämyksiä, joita et unohda. Ota yhteyttä ja varaa majoituksesi ajoissa, niin varmistat, että saat juuri sinulle sopivan huoneen ja pääset nauttimaan kaikista palveluistamme. Tervetuloa viettämään kesälomaa Vuokatin Aateliin – sinun lomasi on meidän intohimomme!