Varaa tästä

Aitoa Kainuun tunnelmaa Vuokatin Aatelissa

Vuokatin Aatelin tarjoama elämys

Vuokatin Aateli tarjoaa unohtumattoman kokemuksen Kainuun sydämessä, missä perinteinen suomalainen vieraanvaraisuus yhdistyy moderniin majoitukseen. Meidän huippuluokan mökit, huoneistot sekä kaksi erilaista hotelliamme, Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside, tarjoavat jokaiselle jotakin. Olitpa sitten lomalla perheen kanssa tai liikematkalla, löydät meiltä sopivan vaihtoehdon.

Meidän palvelumme ovat suunniteltu takaamaan, että jokainen vierailu on erityinen. Ravintola Ainon herkulliset annokset ja mahdollisuus tilata catering-palvelu suoraan majoitukseen tuovat lisämukavuutta oleskeluusi. Lisäksi Hotel Aateli Hillsiden Zen Spa -kylpylä tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja irtiottoon arjesta.

Aktiviteetit Vuokatin sydämessä

Vuokatti ei ole vain majoitus- ja ruokailuelämyksiä, vaan myös aktiivisen loman keskus. Talvisin alue tarjoaa erinomaiset puitteet lasketteluun, lumikenkäilyyn ja moottorikelkkasafareihin. Vuokatissa järjestetään myös opastettuja retkiä, joissa voit ihailla lumoavia maisemia ja kuulla alueen rikkaasta historiasta.

Kesäaikaan Vuokatti tarjoaa upeat puitteet vaelluksille, golfille ja järvielämyksille. Voit varata myös seikkailuja, kuten melontaretkiä tai vuoripyöräilyä. Vuokatin vaarat ja luonnonkaunis ympäristö tarjoavat unohtumattomia kokemuksia luonnon helmassa.

Palvelut yrityksille ja ryhmille

Vuokatin Aateli on erinomainen valinta myös yritysten ja ryhmien tarpeisiin. Tarjoamme monipuoliset tilat ja palvelut kokouksiin, koulutuspäiviin ja tyhy-päiviin. Räätälöimme tapahtumat asiakkaan toiveiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suuri yritystapahtuma.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu, jotta tapahtumasi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoamme erilaisia virkistysmahdollisuuksia, jotka tekevät yritystapahtumastasi ainutlaatuisen.

Yhteenveto

Vuokatin Aateli tarjoaa aitoa Kainuun tunnelmaa ja laadukkaita palveluita, jotka tekevät lomastasi tai työmatkastasi unohtumattoman. Meidän lämminhenkinen palvelu ja monipuoliset aktiviteetit takaavat, että jokainen vierailu jättää lähtemättömän vaikutuksen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!