Varaa tästä

Hemmotteleva kylpyläkokemus luonnon keskellä

Luonnonrauhaa ja ylellisyyttä Vuokatin sydämessä

Kun arki painaa päälle ja kaipaat irtiottoa, mikään ei vedä vertoja rentouttavalle kylpylälomalle luonnon helmassa. Vuokatin Aateli tarjoaa juuri tätä – yhdistelmän ylellistä rentoutumista ja luonnonläheisyyttä, joka virkistää niin mieltä kuin kehoa.

Meidän kylpylämme, Zen Spa, sijaitsee Hotel Aateli Hillsidessa, tarjoten eksklusiivisen pakenemisen arjen kiireistä. Kylpylä on suunniteltu tarjoamaan täydellinen harmonia ja rauha, jossa voit nauttia lämpimistä vesistä ja rentouttavista hoidoista keskellä kaunista Vuokattia.

Yksityinen spa-elämys luksusympäristössä

Zen Spa on varattavissa yksityiskäyttöön, mikä takaa rauhallisen ja häiriöttömän kokemuksen. Voit nauttia spa-osaston palveluista yksin tai läheistesi kanssa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Spa-alueella on lämminvesiallas, jossa on mukavat poreet ja istumapenkit, sekä pohjoismaista designia henkivä pylväkysauna revontulikattoineen.

Meiltä löytyy myös erilaisia hoitoja, jotka on suunniteltu hemmottelemaan ja elvyttämään. Kokeneet terapeuttimme käyttävät laadukkaita tuotteita, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja luonnollisuuden perusteella.

Ravintola Ainoan kulinaristiset nautinnot

Kylpyläkokemuksen lisäksi voit myös herkutella Ravintola Ainoassa, joka tarjoaa laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Ravintolan menu on suunniteltu kunnioittamaan paikallisia raaka-aineita ja sesongin makuja, joten jokainen ateria on oma ainutlaatuinen kokemuksensa.

Jos haluat nauttia erityisestä illasta, voimme järjestää myös yksityisen illallisen spa-tiloissamme tai majoituskohteessasi. Tämä on erinomainen tapa yhdistää rentouttavat spa-hoidot ja ensiluokkainen ruokailukokemus.

Majoitusvaihtoehdot jokaiseen makuun

Olipa kyseessä romanttinen viikonloppu kahdelle tai perheloma, tarjoamme erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki toiveesi. Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside tarjoavat molemmat ylellisiä huoneita ja sviittejä, joista avautuvat upeat näkymät Vuokatin vaaramaisemiin.

Kaikissa huoneissamme on korkeatasoiset mukavuudet, kuten laadukkaat vuoteet ja modernit kylpyhuoneet, jotka takaavat rentouttavan yöunen ja virkistävän aamun.

Kun etsit täydellistä pakopaikkaa arjesta, Vuokatin Aatelin kylpyläpalvelut tarjoavat sinulle unohtumattoman kokemuksen. Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva loma Vuokatin sydämessä.