Varaa tästä

Hotelli Aateli Lakeside – Luksusta järven äärellä

Ylellinen majoitus järven rannalla

Kun etsit täydellistä pakopaikkaa arjen kiireistä, meidän Hotelli Aateli Lakeside tarjoaa sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän luksusta ja luonnonläheisyyttä. Sijaitsemme Vuokatin sydämessä, järven rannalla, jossa voit nauttia rauhasta ja kauniista maisemista. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan sinulle unohtumaton kokemus.

Hotellimme huoneet ja sviitit on varustettu korkeatasoisilla mukavuuksilla, kuten laadukkailla vuodevaatteilla ja moderneilla kylpyhuoneilla. Ikkunoista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät järvelle, ja voit kokea luonnon kauneuden mukavasti omasta huoneestasi.

Monipuoliset palvelut ja aktiviteetit

Meillä on tarjota paljon muutakin kuin vain majoitus. Lähellä sijaitsevassa ravintola Ainossa voit nauttia herkullisista paikallisista ja kansainvälisistä ruokalajeista, jotka valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista. Lisäksi voit tilata catering-palvelun suoraan majoitustilaasi, mikäli haluat nauttia aterioista yksityisemmissä puitteissa.

Aktiivisille lomalaisille ja ryhmille tarjoamme erilaisia virkistys- ja kokouspalveluita. Voit osallistua ohjattuihin liikunta- ja ulkoiluaktiviteetteihin tai vuokrata välineet omatoimiseen seikkailuun. Järjestämme myös räätälöityjä tapahtumia ja kokouksia yrityksille ja yksityisille ryhmille.

Erityiset hetket Zen Spa -kylpylässä

Hotelli Aateli Lakesiden yhteydessä toimiva Zen Spa tarjoaa täydellisen keidas rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Kylpylässämme voit nauttia lämpimistä altaasta, saunasta ja monipuolisista hoitopalveluista.

Anna ammattitaitoisen henkilökuntamme huolehtia hyvinvoinnistasi, kun sinä keskityt nauttimaan hetkestä. Spa-kokemuksemme on suunniteltu edistämään sekä kehon että mielen hyvinvointia.

Yksilöllinen palvelu ja asiakaskokemus

Meille jokainen vieras on ainutlaatuinen, ja pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista palvelua, joka ylittää odotuksesi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva lomakokonaisuus. Olitpa sitten suunnittelemassa romanttista viikonloppua, perhelomaa tai työmatkaa, me huolehdimme, että vierailusi on unohtumaton.

Kokenut henkilökuntamme on valmiina mahdollisuuksien mukaan auttamaan sinua kaikissa matkajärjestelyissä, alkaen aktiviteettien suunnittelusta aina erikoistoiveiden toteuttamiseen. Meidän tehtävämme on varmistaa, että lomasi on juuri niin rentouttava, elämyksellinen tai aktiivinen kuin toivot.

Tämä artikkeli tarjoaa vain pienen maistiaisen siitä, mitä Hotelli Aateli Lakeside voi tarjota. Kutsuva ympäristö, ylelliset palvelut ja henkilökohtainen kosketus tekevät meistä erinomaisen valinnan seuraavalle lomallesi.