Varaa tästä

Hotelli Aateli Lakeside – Rauhoittava ympäristö

Luonnon rauhaa ja ylellistä majoitusta

Tarjoamme sinulle unohtumattoman kokemuksen Hotel Aateli Lakesidessa, jossa yhdistyvät luonnon kauneus ja moderni mukavuus. Järven rannalla sijaitseva hotellimme tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja irtiottoon arjesta. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen vierailusi on sekä rentouttava että elämyksellinen.

Hotellimme sijainti Vuokatin sydämessä tarjoaa upeat puitteet niin aktiiviseen lomailuun kuin rauhalliseen luonnossa virkistäytymiseen. Voit nauttia hiljaisista hetkistä järven rannalla tai lähteä tutkimaan alueen monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Palvelut, jotka tekevät lomastasi täydellisen

Meillä Hotel Aateli Lakesidessa ymmärrämme, että jokaisen vieraamme tarpeet ovat yksilölliset. Siksi tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät kaikki toiveesi. Ravintola Ainon herkulliset annokset hemmottelevat makunystyröitäsi, ja voit myös tilata korkeatasoisen catering-palvelun suoraan majoitukseesi.

Lisäksi, jos kaipaat täydellistä rentoutumista, suosittelemme kokeilemaan Hillside-hotellimme Zen Spa -kylpylän  palveluita. Kylpylässämme voit nauttia lämmöstä ja rauhasta, ja antaa arjen stressin huuhtoutua pois. Meiltä löytyy myös erilaisia hoitoja, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi.

Aktiviteetit jokaiseen makuun

Hotel Aateli Lakesiden ympäristö tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Talvikaudella alue on suosittu hiihtäjien ja lumilautailijoiden keskuudessa, kun taas kesällä voit nauttia vaelluksesta, pyöräilystä tai kalastuksesta. Me autamme mielellämme valitsemaan aktiviteetteja ja retkiä, jotka sopivat juuri sinun toiveisiisi.

Tarjoamme myös puitteet virkistyspäiviin tai kokouspäiviin, jotka on räätälöity yritysten ja ryhmien tarpeiden mukaan. Oli kyseessä sitten tiiminrakennuspäivä tai rento perheloma, meillä on tarjota sopiva paketti.

Yksilöllistä palvelua ja ympäristötietoisuutta

Me Vuokatin Aatelissa sitoudumme tarjoamaan paitsi laadukasta palvelua, myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Hotellimme on suunniteltu kunnioittamaan ympäröivää luontoa, ja pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Tämä tarkoittaa esimerkiksi energiatehokkaiden ratkaisujen käyttöä ja paikallisten tuotteiden suosimista.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä sitten huonevaraukset, erikoisruokavaliot tai aktiviteettien suunnittelu, meidän tiimimme on täällä sinua varten.

Hotel Aateli Lakeside tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonläheisyyttä ja ylellisiä palveluita, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja varaa seuraava lomasi Vuokatin sydämessä – odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi!