Varaa tästä

Hotelli Aateli Lakeside – Rentouttava lomakohde

Ylellistä majoitusta luonnon helmassa

Kun arki alkaa tuntua liian kiireiseltä ja kaipaat taukoa, meidän Hotelli Aateli Lakeside tarjoaa täydellisen pakopaikan. Sijaitsemme Vuokatin sydämessä, jossa ympäröivä luonto luo rauhoittavan ja rentouttavan ympäristön. Hotellimme tarjoaa ylellisiä majoitusvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja laatua jokaiselle vieraillemme.

Jokainen huone on varustettu modernilla mukavuudella, mutta säilyttäen kuitenkin kodikkaan tunnelman. Hotellimme sijaitsee järvenrannan läheisyydessä, ja voit nauttia luonnon kauneudesta omalta terassiltasi.

Ravintola Ainoan kulinaristiset elämykset

Ei ole täydellistä lomaa ilman herkullista ruokaa. Ravintolassamme voit nauttia paikallisista herkuista, jotka on valmistettu tuoreista, laadukkaista raaka-aineista. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että jokainen ateria on paitsi maittava myös visuaalisesti houkutteleva.

Voit myös tilata catering-palvelun majoituskohteeseesi. Olipa kyseessä romanttinen illallinen kahdelle tai suurempi perhejuhla, meidän palvelumme takaavat, että ruokailuhetkesi on unohtumaton.

Aktiviteetit Vuokatin sydämessä

Vuokatti tarjoaa lukuisia aktiviteetteja vuoden ympäri. Kesäisin voit nauttia vaelluksesta, pyöräilystä ja vesillä liikkumisesta. Talvella alue muuttuu lumiseksi paratiisiksi, jossa voit hiihtää, lumilautailla tai kokeilla vaikkapa koiravaljakkoajelua.

Vuokatissa järjestetään myös erilaisia ohjattuja retkiä ja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille. Olipa kyseessä perheen yhteinen lomapäivä tai tiiminrakennusretki, meidän asiantunteva henkilökuntamme voi neuvoa teitä niin, että saatte parhaan mahdollisen kokemuksen irti lomastanne.

Tämä artikkeli on suunniteltu antamaan sinulle kattava kuva siitä, mitä Hotelli Aateli Lakeside ja sen ympäristö tarjoavat. Olipa kyseessä rentouttava loma tai aktiivinen seikkailu, meidän palvelumme ja majoitusvaihtoehdot takaavat, että lomasi on unohtumaton. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva loma Vuokatin sydämessä.