Varaa tästä

Hotelli aivan Vuokatirinteiden vieressä: Valitse paras majoitus

Kun suunnittelet talvilomaa Vuokatissa, majoituksen valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Vuokatin upeiden rinteiden vieressä sijaitsevat Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside tarjoavat erinomaiset puitteet niin aktiiviseen laskettelulomaan kuin rentouttavaan irtiottoon arjesta. Tässä artikkelissa kerromme, miksi nämä hotellit ovat täydellinen valinta majoitukseesi Vuokatissa.

Hotel Aateli Hillside – Laskettelijan unelmapaikka

Hotel Aateli Hillside sijaitsee aivan Vuokatinrinteiden juurella, tarjoten suoran pääsyn rinteisiin. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon laskettelusta ja lumilautailusta nauttiville. Hotellista löytyy 15 premium-tason huonetta, joista osa on varustettu omalla saunalla ja yhdistettävillä perhehuoneilla, tarjoten mukavuutta ja ylellisyyttä lomallesi.

Hotel Aateli Hillside ei ole vain majoituspaikka, vaan se tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen. Ravintola Ainoan herkulliset aamiaiset ja illalliset sekä Zen Spa:n rentouttavat hoidot täydentävät lomaasi. Voit siis päivän rinteessä jälkeen nauttia gourmet-tason ruoasta ja hemmotella itseäsi spa-kylpylässä.

Hotel Aateli Lakeside – Rauhaa ja luonnonläheisyyttä

Jos kaipaat lomallesi enemmän rauhaa ja luonnonläheisyyttä, Hotel Aateli Lakeside Nuasjärven rannalla tarjoaa idylliset puitteet. Hotellista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät järvelle, ja sen rauhallinen ympäristö mahdollistaa todellisen irtioton arjesta. Hotellissa on 15 huonetta, jotka on suunniteltu tarjoamaan rauhaa ja yksityisyyttä.

Hotel Aateli Lakeside on tunnettu myös kodikkaasta ilmapiiristään. Aamiaispöydässä voit nauttia itse leivotuista sämpylöistä ja leivonnaisista, ja moderni kuntosali on asiakkaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hotellin maisematerassilta voit ihailla auringonlaskua järven ylle, mikä tekee jokaisesta hetkestä erityisen.

Elämyksiä Vuokatin rinteillä

Vuokatti tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja talvilomalle. Laskettelun ja lumilautailun lisäksi alueella voi harrastaa esimerkiksi maastohiihtoa ja lumikenkäilyä. Vuokatinrinteet ovat tunnettuja hyvin hoidetuista rinteistään ja monipuolisista vaikeustasoista, jotka palvelevat niin aloittelijoita kuin kokeneempia laskettelijoita.

Meiltä löydät majoitusvaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen, olipa kyseessä sitten perheloma, romanttinen viikonloppu tai yrityksen virkistyspäivät. Kaikki kohteemme sijaitsevat Vuokatinrinteiden parhailla paikoilla, joten voit nauttia alueen harrastusmahdollisuuksista täysin rinnoin.

Varaa unelmiesi lomamajoitus Vuokatista

Kun suunnittelet seuraavaa lomaasi Vuokatissa, tutustu ehdottomasti Hotel Aateli Hillsiden ja Hotel Aateli Lakesiden tarjontaan. Me Vuokatin Aatelilla olemme sitoutuneet tarjoamaan unohtumattomia lomakokemuksia, ja haluamme, että jokainen vierailusi on erityinen. Varaa majoitus suoraan verkkosivuiltamme ja koe Vuokatin taika itse!

Olipa valintasi mikä tahansa, Vuokatin Aateli tarjoaa sinulle täydellisen tukikohdan Vuokatin seikkailuihin. Tervetuloa nauttimaan talven taikaa kanssamme!