Varaa tästä

Hotellit Vuokatin laskettelukeskuksen vieressä: Tutustu vaihtoehtoihin

Vuokatti, tunnettu lumisista maisemistaan ja monipuolisista talviaktiviteeteistaan, tarjoaa vierailijoilleen lukuisia majoitusvaihtoehtoja aivan laskettelurinteiden tuntumassa. Tässä artikkelissa esittelemme kaksi erinomaista hotellia, jotka tarjoavat sekä puitteet aktiiviseen lomaan että rentoutumiseen luonnon helmassa.

Hotel Aateli Hillside – Ylellisyyttä rinteiden kupeessa

Hotel Aateli Hillside sijaitsee aivan Vuokatin sydämessä, tarjoten asiakkailleen ensiluokkaisen kokemuksen. Hotellin sijainti rinteiden vieressä mahdollistaa suoran pääsyn laskettelutoimintaan – voit suksia suoraan ovelta rinteeseen. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka takaavat mukavan ja huoleton loman kaikenikäisille vieraille.

Hotellin huoneet ovat tilavia ja niistä avautuvat upeat näkymät Vuokatin vaaroille. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu viihtyisyyttä silmällä pitäen, ja modernit mukavuudet tekevät oleskelustasi nautinnollisen. Hotellissa on myös spa-alue, jossa voit rentoutua päivän aktiviteettien jälkeen.

Hotel Aateli Lakeside – Rauhaa rantamaisemissa

Hotel Aateli Lakeside tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luksusta ja luonnonläheisyyttä. Hotelli sijaitsee Nuasjärven rannalla, ja sen maisemahuoneista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät järvelle. Tämä hotelli on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat rauhaa ja yksityisyyttä.

Hotellin palveluihin kuuluu moderni kuntosali, ja aamuisin tarjolla on herkullinen aamiainen, joka sisältää paikallisia tuotteita. Lakeside tarjoaa myös mahdollisuuden varata koko hotellin yksityiskäyttöön, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan perhejuhliin tai yritystapahtumiin.

Vuokatin talviaktiviteetit

Vuokatti ei ole vain laskettelijoille. Alue tarjoaa laajan valikoiman talviaktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Voit esimerkiksi kokeilla lumikenkäilyä Vuokatin vaaroilla tai nauttia hiihtoladuista, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta kunnossapidostaan.

Lisäksi Vuokatti tarjoaa mahdollisuuksia fatbike-pyöräilyyn, joka on hauska tapa tutustua lumiseen maisemaan. Jos kaipaat vauhdikkaampaa menoa, Vuokatin rinteet tarjoavat haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskettelijoille.

Yhteenveto

Olipa valintasi Hotel Aateli Hillside, joka hemmottelee asiakkaitaan ylellisillä palveluilla ja suoralla pääsyllä rinteisiin, tai Hotel Aateli Lakeside, joka tarjoaa rauhallisen pakopaikan luonnon keskellä, Vuokatti tarjoaa täydelliset puitteet unohtumattomalle lomalle. Tutustu hotellivaihtoehtoihin ja varaa majoituksesi meiltä, niin pääset nauttimaan Vuokatin talven taikasta!

Kun suunnittelet seuraavaa laskettelulomaasi, muista, että Vuokatti ja sen hotellit tarjoavat erinomaiset puitteet niin aktiiviseen menoon kuin rentoutumiseenkin. Tervetuloa nauttimaan talvesta kanssamme!