Varaa tästä

Kesäpäivän ilo Vuokatin Aatelin tarjoamana

Vuokatin Aatelin kesäpäivien lumo

Kesä Vuokatissa on täynnä elämyksiä, joita Vuokatin Aateli tarjoaa vierailleen monipuolisesti. Lämpimät kesäpäivät kutsuvat nauttimaan luonnonkauniista maisemista ja alueen tarjoamista aktiviteeteista. Meidän huippuluokan majoitusvaihtoehdot, kuten Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside, tarjoavat täydellisen tukikohdan kesäseikkailuillesi.

Voit aloittaa päiväsi herkullisella aamiaisella ja suunnata sitten vaikkapa Vuokatin vaarojen rinteille patikoimaan tai pyöräilemään. Kesäisin järjestämme myös ohjattuja retkiä, jotka vievät sinut lähialueen parhaisiin luontokohteisiin.

Ravintola Ainoan kesäherkut

Kesäkauden ajan a la carte herkkuja tarjoaa Bistro Nuas, joka sijaitsee kauniissa järvimaisemassa Hotel Aateli Lakesiden yhteydessä. Keittiömme sydän on Kainuun ruokaperinteessä, ja käytämme puhtaita, lähialueelta saatavia raaka-aineita, kuten metsämarjoja, sieniä ja villiyrttejä.

Lisäksi catering-palvelumme valmistaa herkulliset ateriat juhliin ja tilaisuuksiin joko Ravintola Ainoassa tai valitsemassasi juhlapaikassa. Voit varata pöydän soittamalla tai lähettämällä sähköpostia, ja nauttia maanläheisen sisustuksen ja lämpimän tunnelman lisäksi erinomaisesta palvelusta ja ruoasta.

Yksityinen rentoutuminen Zen Spa:ssa

Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä sijaitseva Zen Spa tarjoaa ainutlaatuisen paikan rentoutumiseen. Spa on varattavissa yksityiskäyttöön, joten voit nauttia rauhassa lämpimistä poreista ja tunnelmallisesta spa-osastosta. Spa-kokemus sisältää myös mahdollisuuden kylpylähoitoihin, jotka hellivät kehoa ja mieltä.

Zen Spa:ssa voit rentoutua 34 asteen lämpöisessä vedessä, ja spa-osastolla on myös pölkkysauna, jossa voit kokea revontulikaton alla lepäämisen taian. Tämä on täydellinen tapa päättää aktiivinen päivä Vuokatin luonnossa tai palautua kokouspäivän jälkeen.

Kokoukset ja tapahtumat Vuokatin sydämessä

Meillä on tarjota myös inspiroiva kokouslounge, joka sijaitsee Hotel Aatelin yhteydessä. Tämä tila tarjoaa kauniit puitteet niin kokouksille kuin muillekin tilaisuuksille. Kokouslounge on varustettu uusimmalla teknologialla ja se on ihanteellinen paikka ideointiin ja strategisiin palavereihin.

Järjestämme kokouksia ja muita yritystilaisuuksia myös korkeatasoisissa mökeissämme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma Vuokatin kauniissa maisemissa.