Varaa tästä

Kuinka viettää aikaa Vuokatissa aktiviteettien parissa?

Vuokatti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuja aktiiviseen lomanviettoon kauniissa Kainuun maisemissa. Olitpa sitten luonnon ystävä, urheiluhullu tai kulttuurin nautiskelija, Vuokatti tarjoaa elämyksiä jokaiseen makuun. Me Vuokatin Aatelissa tarjoamme majoitusvaihtoehtoja, jotka täydentävät lomakokemustasi – valitse joko Hotel Aateli Hillside tai Hotel Aateli Lakeside ja nauti Vuokatin tarjoamista aktiviteeteista.

Talviaktiviteetit Vuokatissa

Talvi Vuokatissa on lumoavaa aikaa, jolloin alue muuttuu todelliseksi talviurheilun keskukseksi. Laskettelusta ja lumilautailusta nauttivat voivat suunnata Vuokatin rinteille, jotka tarjoavat haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Meidän hotellimme sijaitsevat lähellä rinteitä, joten pääset nopeasti nauttimaan talven riemuista.

Lisäksi alueella on mahdollisuus kokeilla muita talviaktiviteetteja kuten:

  • Hiihto – Vuokatin hiihtoladut ovat monipuoliset, ja ne tarjoavat upeat puitteet niin perinteiseen hiihtoon kuin vapaaseen tyyliinkin.
  • Murtomaahiihto – Laajat latuverkostot tarjoavat mahtavat puitteet pitkille hiihtoretkille.
  • Lumikenkäily – Koe Vuokatin vaaramaisemat lumikenkäillen, mikä on erinomainen tapa nauttia luonnosta ja rauhasta.

Kesäaktiviteetit Vuokatissa

Kesä Vuokatissa on täynnä toimintaa ja seikkailua. Alueen luonto kutsuu tutkimaan vaaroja ja vesistöjä. Voit vuokrata kanoottin tai SUP-laudan ja lähteä vesiretkelle tai osallistua ohjatuille kajakkisafareille. Vuokatin vaarat tarjoavat myös erinomaiset mahdollisuudet vaellukseen ja maastopyöräilyyn.

Meidän hotelleista pääset helposti nauttimaan myös Vuokatin golfkentästä, joka tarjoaa haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin golfareille. Lisäksi alueella järjestetään kesäisin monia kulttuuritapahtumia, joihin voit osallistua:

  • Kesäteatteriesitykset
  • Musiikkifestivaalit
  • Paikalliset markkinat

Perheaktiviteetit Vuokatissa

Vuokatti on täydellinen kohde perhelomalle, sillä se tarjoaa aktiviteetteja kaikenikäisille. Vuokatti Sportin alueella järjestetään lapsille ja nuorille suunnattuja leirejä ja kursseja, jotka pitävät sisällään monipuolista ohjelmaa urheilusta luovuuteen.

Perheen pienimmät voivat nauttia Vuokatin seikkailupuistosta, jossa riittää kiipeilyratoja ja muita aktiviteetteja. Lisäksi alueella on useita leikkipuistoja ja uimarantoja, jotka tarjoavat virkistävää tekemistä lämpiminä kesäpäivinä.

Vuokatin Aateli – Täydellinen tukikohta seikkailuillesi

Valitsemalla majoituksen joko Hotel Aateli Hillside tai Hotel Aateli Lakeside, varmistat, että lomasi Vuokatissa on unohtumaton. Molemmat hotellimme tarjoavat korkeatasoista majoitusta ja modernit palvelut, jotka takaavat rentouttavan loman. Hotellien sijainti lähellä Vuokatin aktiviteetteja tekee niistä ihanteellisen tukikohdan päivittäisille seikkailuille.

Me Vuokatin Aatelissa olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen lomakokemuksen. Tule ja koe Vuokatin monipuoliset aktiviteetit ja anna meidän huolehtia lopusta!