Varaa tästä

Laskettelu Vuokatissa: Unohtumattomien lomapäivien majoitusmahdollisuus

Miksi valita Vuokatti laskettelulomalle?

Vuokatti tarjoaa upeat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskettelijoille. Alueen monipuoliset rinteet ja modernit hissit takaavat nautinnollisen laskettelukokemuksen kaikille. Vuokatin vaaramaisemat tarjoavat lisäksi silmänruokaa laskettelun lomassa, tehden päivästä unohtumattoman.

Lisäksi Vuokatti on tunnettu erinomaisista latuverkostoistaan, jotka tarjoavat mahdollisuuksia myös maastohiihdon ystäville. Tämä tekee siitä täydellisen kohteen talviurheilun ystäville, jotka nauttivat monipuolisista aktiviteeteista.

Majoitusvaihtoehdot Vuokatissa

Meillä Vuokatin Aatelissa on tarjota laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja lasketteluloman tarpeisiin. Voit valita ylellisistä hotelleistamme, Hotel Aateli Hillside tai Hotel Aateli Lakeside, jotka molemmat tarjoavat korkeatasoista palvelua ja mukavuutta. Hotelleissamme on myös mahdollisuus nauttia kylpyläpalveluista, jotka tarjoavat rentouttavia hetkiä aktiivisen laskettelupäivän jälkeen.

Jos kaipaat enemmän omaa rauhaa ja tilaa, suosittelemme tutustumaan huippuluokan mökkeihimme ja huoneistoihimme, jotka sijaitsevat lähellä laskettelurinteitä. Mökeissämme voit nauttia lomastasi omassa rauhassa, mutta silti palveluidemme äärellä.

Palvelut majoituksen lomassa

Majoituksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita, jotka tekevät lomasta vaivattoman ja nautinnollisen. Esimerkiksi ravintola Ainossa voit herkutella alueen parhailla mauilla.

Yritysasiakkaille ja suuremmille ryhmille tarjoamme myös räätälöityjä kokous- ja virkistyspäiväpaketteja, jotka on suunniteltu tukemaan tiimin yhteishenkeä ja hyvinvointia. Kysy lisää palveluistamme, ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Vinkkejä onnistuneeseen laskettelulomaan Vuokatissa

Varaa majoitus hyvissä ajoin, erityisesti sesonkiaikoina, jotta saat varmasti haluamasi majoitusvaihtoehdon. Tutustu myös alueen muihin aktiviteetteihin, kuten koiravaljakkosafareihin ja lumikenkäilyyn, jotka tarjoavat mukavaa vaihtelua laskettelun ohella.

Muista myös, että Vuokatti tarjoaa erinomaiset puitteet myös perhelomille. Alueelta löytyy aktiviteetteja kaikenikäisille, joten koko perhe voi nauttia talvilomasta Vuokatissa.

Vuokatin Aateli toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan unohtumattomasta laskettelulomasta Vuokatissa!