Varaa tästä

Loma tai työreissu Vuokatissa – monipuolista palvelua

Majoitusvaihtoehdot Vuokatissa

Meidän tarjoamamme majoitusvaihtoehdot Vuokatissa ovat monipuolisia ja laadukkaita. Tarjolla on niin huippuluokan mökkejä, huoneistoja kuin kaksi erilaista hotellia: Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside. Molemmat hotellit tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä, olipa kyseessä sitten rentouttava loma tai tehokas työreissu.

Hotel Aateli Hillside tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia Zen Spa -kylpylän rauhasta ja lämmöstä, kun taas Hotel Aateli Lakeside keskittyy tarjoamaan upeat näkymät järvelle ja luonnonläheisen kokemuksen. Molemmat hotellit sijaitsevat Vuokatin sydämessä, tarjoten helpon pääsyn alueen palveluihin ja aktiviteetteihin.

Ruokailu ja catering-palvelut

Ravintola Ainoassa voit nauttia herkullisista aterioista, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Olipa kyseessä aamiainen, lounas tai illallinen, meidän keittiömme huolehtii siitä, että ruokailukokemuksesi on unohtumaton. Lisäksi tarjoamme kätevän catering-palvelun, joka toimittaa ruoat suoraan majoituskohteeseesi, olitpa sitten mökissä tai huoneistossa.

Catering-palvelumme on erinomainen vaihtoehto niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin. Voit räätälöidä tarjoilut juuri omien toiveidesi mukaan, ja me huolehdimme lopusta. Tämä mahdollistaa vaivattoman tavan nauttia laadukkaista aterioista, ilman että sinun tarvitsee itse viettää aikaa keittiössä.

Aktiviteetit ja elämykset Vuokatissa

Vuokatti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia aktiiviseen lomailuun ja työreissun oheistoimintaan. Alueelta löytyy muun muassa hiihtokeskus, jossa voit nauttia laskettelusta ja lumilautailusta talvikaudella. Kesäisin Vuokatin vaarat ja luontopolut kutsuvat patikoimaan ja nauttimaan luonnon rauhasta.

Lisäksi järjestämme erilaisia ryhmäaktiviteetteja, kuten kylpylävierailuja, luontoretkiä ja tiimityöskentelyä edistäviä tehtäviä. Meiltä löytyy tekemistä ympäri vuoden, ja aktiviteetit soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tämä tekee Vuokatista ihanteellisen kohteen niin perhelomille kuin yritysten virkistyspäivillekin.

Yrityspalvelut ja kokousjärjestelyt

Yritysasiakkaille tarjoamme kattavat palvelut kokousten, seminaarien ja työpajojen järjestämiseen. Meiltä löytyy monipuoliset tilat ja modernit tekniset ratkaisut, jotka takaavat onnistuneet ja tuottavat kokoukset. Lisäksi voimme räätälöidä päivän ohjelman sisältämään esimerkiksi team building -aktiviteetteja tai rentouttavia hetkiä Zen Spa -kylpylässämme.

Asiakkaan toiveiden mukaisesti suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisia palvelupaketteja, jotka tukevat yrityksen tavoitteita ja tarpeita. Olipa kyseessä pieni tiimipalaveri tai suuri yritystapahtuma, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu.

Vuokatin Aateli tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneeseen lomaan tai työreissuun Vuokatissa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!