Varaa tästä

Loma vuokatissa – rentouttavaa yhdessäoloa

Miksi Vuokatti on täydellinen kohde yhteiseen lomaan?

Vuokatti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonkauneutta, aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen paikan yhteiseen lomaan. Alueen rikas luonto ja monipuoliset palvelut tarjoavat jokaiselle jotakin, olipa kyseessä sitten rauhallinen hetki luonnossa tai jännittävä seikkailu aktiviteettien parissa.

Meidän majoitusvaihtoehdot, kuten Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside, tarjoavat korkeatasoista majoitusta ja palveluita, jotka täyttävät vaativammankin matkailijan toiveet. Voit valita idyllisen mökin metsän siimeksestä tai modernin huoneiston Vuokatin sydämestä.

Perheen kanssa Vuokatissa – tekemistä kaikenikäisille

Vuokatti on täynnä toimintaa koko perheelle. Talvisin laskettelu ja hiihto ovat suosittuja aktiviteetteja, kun taas kesällä voit nauttia vaelluksesta, melonnasta tai golfista. Vuokatin seikkailupuisto tarjoaa haasteita niin pienille kuin suurillekin seikkailijoille, ja elämyksiä riittää jokaiselle päivälle.

Meidän majoituksien lähistöltä löytyy paljon myös lasten aktiviteetteja, jotka on suunniteltu pitämään nuoremmat vieraat tyytyväisinä ja viihdytettyinä, kun aikuiset voivat hetkeksi hengähtää tai nauttia omista seikkailuistaan. Ravintola Ainon herkulliset lasten annokset pitävät huolen siitä, että koko perheen ruokailuhetket ovat nautinnollisia.

Romanttiset hetket Vuokatin maisemissa

Romanttista lomaa suunnitteleville Vuokatti tarjoaa unohtumattomia kokemuksia. Kävelyretket auringonlaskun aikaan Vuokatin vaaroilla tai illallinen kynttilänvalossa Hotel Aateli Lakesiden ravintolassa luovat täydelliset puitteet romanttisille hetkille.

Meidän Zen Spa -kylpylässä voit nauttia rentouttavista hoidoista ja hemmottelusta kumppanisi kanssa. Tarjoamme erilaisia spa-palveluita, jotka on räätälöity pariskuntien tarpeisiin, jotta voitte yhdessä rentoutua ja uudistua.

Aktiivinen loma Vuokatissa – liikuntaa ja luontoa

Vuokatti on tunnettu erinomaisista urheilu- ja liikuntamahdollisuuksistaan. Vuokatti Sport Resortin tarjoamat puitteet ovat huippuluokkaa, ja meidän asiakkaamme pääsevät nauttimaan monipuolisista sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuuksista. Hiihtoladut, maastopyöräilyreitit ja frisbeegolf-rata tarjoavat haasteita kaiken tasoisille urheilijoille.

Meidän majoituskohteissa on tarjolla myös lämpimät suksihuoltotilat, jotka tekevät lomasta huoletonta myös aktiivisille hiihtäjille. Tämän lisäksi voimme vinkata opastetuista retkistä ja aktiviteeteista, jotka on suunniteltu erityisesti liikunnallista lomaa kaipaaville.

Rauhallista rentoutumista Vuokatin sydämessä

Jos kaipaat lomalta ennen kaikkea rauhaa ja rentoutumista, Vuokatti tarjoaa myös siihen täydelliset puitteet. Voit valita majoituksen, joka sijaitsee luonnon keskellä, kaukana arjen hälinästä, ja nauttia hiljaisuudesta ja ympäröivän luonnon kauneudesta. Esimerkiksi meidän Zen Spa -kylpylä tarjoaa laajan valikoiman rentoutumispalveluita, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja palautumaan.

Vuokatti tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja laadukasta palvelua kaikille lomalaisille. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva lomakokonaisuus!