Varaa tästä

Majoituspalvelut luonnonkauniilla alueella

Luonnon helmassa lepäävät majoitusvaihtoehdot

Kun kaipaat irtiottoa arjesta ja haluat herätä lintujen lauluun, meidän majoituspalvelumme tarjoavat täydellisen ympäristön rentoutumiseen. Vuokatin sydämessä sijaitsevat majoituskohteemme, kuten Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside, tarjoavat luksusta ja mukavuutta luonnon keskellä. Molemmat hotellit sijaitsevat idyllisissä paikoissa, joista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Vuokatin vaaroille ja järven rannalle.

Hotel Aateli Lakeside hemmottelee vieraitaan kodinomaisella tunnelmalla ja mahdollisuudella nauttia monipuolisista aktiviteeteista. Hotel Aateli Hillside puolestaan tarjoaa ainutlaatuisen Zen Spa -kylpyläkokemuksen, jossa voit rentoutua ja uudistua kaikessa rauhassa.

Aktiviteetit luonnonkauniissa ympäristössä

Vuokatin alue tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia aktiiviseen lomailuun kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin voit tutustua alueen vaellusreitteihin, jotka kulkevat upeissa maisemissa Vuokatinvaaran ympäristössä. Talvella alueen hiihtoladut ja rinteet tarjoavat puolestaan erinomaiset puitteet talviurheiluun.

Meiltä löytyy myös vaihtoehtoja perheen pienimmille ja seikkailunhaluisille. Voit esimerkiksi viettää päivän Vuokatin seikkailupuistossa tai kokeilla kättäsi frisbeegolfissa. Kaikki aktiviteetit ovat suunniteltu hyödyntämään alueen luonnollista kauneutta ja tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia kaikenikäisille.

Ruokaelämyksiä Vuokatin sydämessä

Lomasi aikana voit myös herkutella alueen kulinaristisilla nautinnoilla. Ravintola Ainossa tarjoillaan paikallisia herkkuja, jotka valmistetaan tuoreista, lähialueen raaka-aineista. Voit myös tilata catering-palvelun suoraan majoituskohteeseesi, mikäli haluat nauttia aterioista yksityisemmissä puitteissa.

Illallisen jälkeen voit siirtyä nauttimaan Hotel Aateli Lakesiden rauhallisesta ilmapiiristä tai kokea Hotel Aateli Hillsiden kylpyläpalvelut. Me huolehdimme siitä, että jokainen ateria ja elämys tukee hyvinvointiasi ja jättää sinulle kestäviä muistoja Vuokatin kauneudesta.

Yritystapahtumat ja ryhmämatkat luonnon sylissä

Jos suunnittelet yritystapahtumaa tai ryhmämatkaa, meidän majoituskohteemme tarjoavat inspiroivat puitteet kokoontumisille. Voimme räätälöidä kokouspaketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneeseen tapahtumaan – teknisestä tuesta ja tiloista aina ruokailuihin ja oheisohjelmaan.

Kokouspäivän päätteeksi osallistujat voivat rentoutua Zen Spa -kylpylässämme tai nauttia virkistävistä ulkoilma-aktiviteeteista Vuokatin upeissa maisemissa. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin, olipa kyseessä sitten tiimityöskentelyä edistävä seikkailu tai rentouttava hyvinvointipäivä.

Tervetuloa kokemaan Vuokatin ainutlaatuinen luonto ja vieraanvaraisuus – me huolehdimme lopusta.