Varaa tästä

Millaisia ovat suosituimmat Vuokatin aktiviteetit?

Vuokatti, tuo Kainuun helmi, tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Olitpa sitten luonnon ystävä, urheiluhullu tai kulttuurin nälkäinen, Vuokatti tarjoaa elämyksiä jokaiseen makuun. Tässä artikkelissa tutustumme Vuokatin suosituimpiin aktiviteetteihin ja annamme vinkkejä, kuinka voit nauttia lomastasi täysin rinnoin majoittuessasi joko Hotel Aateli Hillside:ssa tai Hotel Aateli Lakeside:ssa, tai muissa tarjoamissamme majoituskohteissa.

Luontoaktiviteetit Vuokatissa

Vuokatin vaaramaisemat ja Sotkamon järvet tarjoavat täydelliset puitteet monenlaisille luontoaktiviteeteille. Kesäisin voit lähteä vaellukselle Vuokatinvaarojen poluille tai vuokrata kanootin ja meloa pitkin Sotkamon järviä. Talvella alue muuttuu valkoiseksi paratiisiksi, jossa voit hiihtää tai lumikenkäillä lumisissa maisemissa.

Meiltä, Vuokatin Aatelista, löydät opastettuja retkiä, jotka vievät sinut katsomaan Vuokatin kauneimpia luontokohteita. Voit myös vuokrata välineet omatoimiseen seikkailuun. Kysy lisää vastaanotostamme Hotel Aateli Hillside:ssa tai Hotel Aateli Lakeside:ssa, ja me autamme sinua järjestämään unohtumattoman luontoseikkailun.

Urheilu ja liikunta Vuokatin urheiluopistolla

Vuokatti on tunnettu erinomaisista urheilufasiliteeteistaan. Vuokatin urheiluopisto tarjoaa mahdollisuuksia niin amatööreille kuin ammattiurheilijoillekin. Voit kokeilla esimerkiksi maastohiihtoa, alppihiihtoa tai vaikkapa frisbeegolfia. Kesällä suosittuja lajeja ovat golf ja beach volley, talvella taas laskettelu ja lumilautailu vetävät puoleensa aktiivisia lomalaisia.

Varaa majoitus Hotel Aateli Hillside:ssa tai Hotel Aateli Lakeside:ssa ja kysy lisää vastaanotostamme, niin vinkkaamme sinulle mielellämme mahdollisuuksista urheiluun lähistöllä!

Perheaktiviteetit ja seikkailut

Perheet löytävät Vuokatista paljon tekemistä. SuperPark Vuokatti tarjoaa sisäaktiviteetteja kaikenikäisille, kuten kiipeilyä, minigolfia ja interaktiivisia pelejä. Kesäisin voit viettää päivän seikkailupuistossa, jossa riittää haasteita niin pienille kuin suurillekin seikkailijoille.

Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside tarjoavat laadukkasta majoitusta ja perhehuoneita. Kysy lisää paketeistamme ja varaa perhelomasi meiltä, niin takaamme, että koko perheesi viihtyy.

Rentoutuminen ja hyvinvointi

Loman ei aina tarvitse olla täynnä toimintaa. Jos kaipaat rentoutumista, Vuokatti tarjoaa siihenkin loistavat puitteet. Voit nauttia esimerkiksi kylpylän palveluista, hemmotella itseäsi spa-hoidoilla tai vain nauttia kauniista luonnosta ja rauhasta.

Meidän hotelleissamme, Hotel Aateli Hillside:ssa ja Hotel Aateli Lakeside:ssa, voit nauttia laadukkaista majoituspalveluista ja rentouttavasta ympäristöstä. Tarjoamme myös wellness-paketteja, jotka sisältävät esimerkiksi hierontoja ja muita hyvinvointipalveluita.

Vuokatti tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia niin aktiiviseen lomaan kuin rentoutumiseenkin. Tule ja koe itse Vuokatin monipuolisuus – me Vuokatin Aatelissa toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!