Varaa tästä

Mökkiloma vuokatissa – lämmintä tunnelmaa

Vietä unohtumaton mökkiloma Vuokatissa

Talven taikaa, kesän kukoistusta ja syksyn sävyjä – Vuokatti tarjoaa täydelliset puitteet mökkilomalle vuoden jokaisena aikana. Meiltä löydät laadukkaat majoitusvaihtoehdot, jotka tarjoavat lämpimän tunnelman ja kaikki modernit mukavuudet. Olipa kyseessä perheloma, romanttinen viikonloppu tai aktiiviloma ystävien kanssa, meidän mökeissämme koet Vuokatin parhaat puolet.

Mökkimme sijaitsevat Vuokatin sydämessä, lähellä kaikkia alueen palveluita ja aktiviteetteja. Voit valita idyllisen mökin järven rannalta tai modernin huoneiston rinteiden juurelta. Jokainen majoitusvaihtoehto on suunniteltu viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen.

Talviaktiviteetit Vuokatin Lumoissa

Vuokatti on tunnettu monipuolisista talviaktiviteeteistaan. Lähde perheen kanssa retkelle tykkylumiseen metsään, nauti laskettelusta tai lumilautailusta Vuokatin rinteillä. Päivän päätteeksi voit rentoutua mökkisi lämmössä tai nauttia illallisen ravintola Ainossa, joka tarjoaa alueen parhaat maut.

Meiltä löytyy myös erinomaiset puitteet hiihtolomalle. Vuokatin hiihtotunneli ja laajat latuverkostot tarjoavat loistavat mahdollisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin hiihtäjille.

Kesä Vuokatissa – Aktiviteetteja ja Rentoutumista

Kesällä Vuokatti tarjoaa upeat puitteet vaelluksille, pyöräilylle ja vesillä liikkumiselle. Vuokraa kajakki tai SUP-lauta ja tutustu Särkisen järven kirkkaisiin vesiin. Golf-entusiasteille alue tarjoaa useita kenttiä, joista Katinkulta on suosituin.

Hotelli Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside tarjoavat myös mahdollisuuden rentoutua luksusmaisissa olosuhteissa. Käy hemmottelemassa itseäsi Zen Spa -kylpylässämme, jossa voit nauttia rauhasta ja lämmöstä.

Perheloma Vuokatissa – Iloa ja Yhdessäoloa

Perheen pienimmille Vuokatti tarjoaa runsaasti aktiviteetteja. Seikkailupuisto, eläinpuisto ja uimahallit takaavat, että lapsilla riittää tekemistä. Mökeissämme on tilaa myös suuremmille perheille, ja tarjoamme mielellämme lisäpalveluita, kuten lastensängyt ja syöttötuolit, jotka tekevät lomastanne mahdollisimman sujuvan.

Meillä on myös lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, joten koko perhe, koirat mukaan lukien, voi nauttia lomasta Vuokatissa.

Vuokatin Aateli tarjoaa sinulle ja läheisillesi täydellisen puitteen nauttia lomasta Vuokatissa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva lomakokonaisuus!