Varaa tästä

Parhaat aktiviteetit Vuokatti lomalla

Tervetuloa Vuokattiin, yhteen Suomen monipuolisimmista lomakohteista! Vuokatti tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja kaikenikäisille seikkailijoille, ja me Vuokatin Aateli tarjoamme sinulle täydellisen tukikohdan kaikille näille elämyksille. Olitpa sitten kiinnostunut ulkoilusta, kulttuurista tai vain rentoutumisesta, Vuokatti tarjoaa jokaiselle jotakin.

Vuodenajasta riippumatta Vuokatti tarjoaa elämyksiä

Vuokatti on tunnettu erityisesti upeista ulkoilumahdollisuuksistaan, jotka vaihtelevat vuodenajan mukaan. Kesäisin voit nauttia vaelluksesta, melonnasta ja golfista, kun taas talvi tuo tullessaan mahdollisuudet lasketteluun, lumilautailuun ja huskysafareihin. Vuokatin vaaramaisemat tarjoavat upeat puitteet niin rauhallisille luontoretkille kuin adrenaliinia nostattaville seikkailuille.

Meidän hotellimme, Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside, sijaitsevat keskeisellä paikalla, joten kaikki Vuokatin tarjoamat aktiviteetit ovat helposti saavutettavissasi. Voit aloittaa päiväsi vaikkapa Vuokatinvaaran huipulta, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään luontoon.

Perheen kanssa Vuokatissa

Vuokatti on erinomainen kohde perhelomalle. SuperPark Vuokatti tarjoaa sisäaktiviteetteja kaikenikäisille, ja seikkailupuisto tarjoaa jännitystä niin pienille kuin suurillekin seikkailijoille. Talvella perheet voivat nauttia yhdessä laskettelusta tai lumilautailusta Vuokatin rinteillä, jotka sopivat kaiken tasoisille laskijoille.

Meidän hotelleistamme, Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside, pääset nopeasti ja helposti Vuokatin monipuolisiin perheaktiviteetteihin. Hotelleistamme on myös tarjolla erityisiä perheille suunnattuja majoitusvaihtoehtoja, jotta matkustamisesi olisi mahdollisimman mukavaa.

Rentoutumista ja hyvinvointia

Loman ei aina tarvitse olla täynnä toimintaa, vaan se voi olla myös aikaa rentoutumiselle ja itsestä huolehtimiselle. Vuokatin alue tarjoaa kylpylöitä ja hyvinvointikeskuksia, joissa voit nauttia hemmotteluhoidoista ja rentouttavista spa-elämyksistä. Meidän Hillside hotellistamme löydät ylellisen pienkylpylä alueen, jonka voi varata yksityiskäyttöön. Näin maksimoit todellisen luksusloman tunteen!

Hotel Aateli Lakeside tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen järven rannalla, missä voit nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta. Voit myös valita aktiivisemman loman ja hyödyntää hotellin lähistön tarjoamat ulkoilumahdollisuudet.

Seikkailuja luonnossa

Vuokatin upea luonto kutsuu seikkailemaan. Voit vuokrata kanootin tai SUP-laudan ja lähteä tutkimaan alueen vesistöjä, tai osallistua ohjatulle retkelle ja oppia lisää paikallisesta luonnosta ja eläimistä. Talvella voit kokea unohtumattoman retken moottorikelkalla tai osallistua jännittävälle jääkiipeilyseikkailulle.

Me Vuokatin Aateli tarjoamme majoitusta, joka sijaitsee lähellä kaikkia näitä aktiviteetteja. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään vinkkeineen sopivista retkistä ja varustevuokraamoista, jotta voit keskittyä nauttimaan lomastasi mahdollisimman vaivattomasti.

Vuokatti tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia aktiiviseen lomaan ja uusien kokemusten löytämiseen. Me Vuokatin Aateli toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan kaikista näistä mahdollisuuksista mukavasti ja tyylikkäästi majoittuen joko Hotel Aateli Hillsiden tai Hotel Aateli Lakesiden hoivassa. Varaa majoituksesi nyt ja koe Vuokatin parhaat palat!