Varaa tästä

Rentoudu Zen Spassa ystävien kanssa

Vietä unohtumaton päivä Zen Spa:ssa

Kun arki painaa päälle ja kaipaat hetken hengähdystä, meidän Zen Spa tarjoaa täydellisen pakopaikan. Kylpylämme sijaitsee Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä, tarjoten rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja unohtaa hetkeksi ulkomaailman hälinän.

Spa-kokemuksemme on suunniteltu hemmottelemaan kehoa ja mieltä. Voit nauttia lämpimästä 34 asteen vedestä altaassamme, jossa on myös poretoiminto. Valaistu LED-valoin ja rauhallinen musiikki taustalla, spa-kokemuksemme vie sinut täydelliseen rentoutumiseen.

Yksityinen spa-elämys ystävien kesken

Meillä on mahdollisuus varata koko spa-osasto yksityiskäyttöön, jolloin voit nauttia elämyksestä yhdessä ystäviesi kanssa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon esimerkiksi polttareihin, syntymäpäiväjuhliin tai vain rentoon yhdessäoloon läheisten kanssa.

Spa-osastollemme mahtuu 1-15 henkilöä kerrallaan, joten voit kutsua mukaan isommankin ystäväporukan. Ennakkoon ilmoittamalla voimme myös soittaa juuri teidän toivomaa musiikkia Spotifyn kautta, mikä tekee kokemuksesta vieläkin henkilökohtaisemman.

Revontulikattoinen pölkkykysauna – ainutlaatuinen elämys

Yksi Zen Spa:n kohokohdista on ainutlaatuinen pölkkykysauna, jossa on revontulikatto. Saunaan mahtuu kerrallaan viisi henkilöä, ja se tarjoaa unohtumattoman saunakokemuksen, jossa voit rentoutua taivaallisen revontulikaton loisteen alla.

Tämä erityinen sauna yhdistettynä muihin spa-palveluihimme tarjoaa täydellisen irtioton arjesta ja auttaa palauttamaan mielen ja kehon tasapainon.

Varaa oma spa-hetkesi helposti

Varaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Voit varata Zen Spa:n yksityiskäyttöön suoraan nettisivuiltamme, sähköpostitse tai puhelimitse. Tarjoamme erityishinnat suoraan varaaville asiakkaille, ja lisähenkilöt ovat tervetulleita edulliseen lisämaksuun.

Hotel Aateli Hillsiden asiakkaana saat nauttia spa-kokemuksesta erikoishinnoin. Hinnat alkavat vain 25 eurosta 1-2 henkilölle 50 minuutin ajaksi. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin lyhyille kuin pidemmillekin visiiteille.

Kun kaipaat taukoa arjen kiireistä ja haluat viettää laatuaikaa ystävien kanssa, meidän Zen Spa tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Ota yhteyttä ja varaa oma hetkesi – odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumaan kanssamme!