Varaa tästä

Rentouttava loma spa-mahdollisuudella Vuokatissa

Vuokatti tarjoaa unohtumattomia hetkiä niin luonnon ystäville kuin hyvinvoinnistaan huolehtiville matkailijoille. Meidän Hotel Aateli Hillside tarjoaa ainutlaatuisen Zen Spa -kylpylän, jossa voit rentoutua ja unohtaa arjen kiireet. Spa-kokemuksemme on suunniteltu hemmottelemaan kehoa ja mieltä.

Majoitusvaihtoehdot jokaiseen makuun

Tarjoamme laadukasta majoitusta kahdessa eri hotellissamme: Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside. Molemmat hotellit tarjoavat ylelliset puitteet ja kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta lomasi olisi mahdollisimman rentouttava. Voit valita joko järvinäköalan tai metsäisen rauhan keskeltä sijaitsevan huoneiston.

Huoneistomme ja mökkimme ovat varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla, kuten täysin varustelluilla keittiöillä, laadukkailla vuodevaatteilla ja moderneilla viihderatkaisuilla. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tilata herkullista catering-palvelua suoraan majoitukseen, mikä tekee lomasta entistäkin huolettomamman.

Ravintolapalvelut ja herkutteluhetket

Ravintola Ainoassa voit nauttia paikallisista herkuista ja kansainvälisistä klassikoista, jotka valmistetaan huolella ja rakkaudella. Ravintolamme tarjoaa aamiaisesta illalliseen monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät niin perheen pienimpien kuin vaativammankin foodien makunystyrät.

Olipa kyseessä romanttinen illallinen kahdelle tai suurempi perhejuhla, palvelumme takaavat, että ruokailuhetkesi on unohtumaton.

Aktiviteetit ja elämykset Vuokatin sydämessä

Vuokatti ei ole vain rentoutumisen keidas, vaan myös aktiivisen loman ystävän unelmakohde. Alue tarjoaa lukuisia ulkoilumahdollisuuksia vuoden ympäri, kuten hiihtoa, lumilautailua, patikointia ja melontaa. Meidän henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan ja etsimään aktiviteetteja ja retkiä, jotka sopivat juuri sinun toiveisiisi.

Kesäisin voit nauttia golfista, maastopyöräilystä tai vaikkapa suppailusta Vuokatin kauniissa maisemissa. Talvella alue muuttuu lumiseksi paratiisiksi, jossa voit kokea unohtumattomia hetkiä laskettelurinteissä tai lumikenkäillen. Vuokatin monipuoliset aktiviteetit takaavat, että jokainen päivä lomallasi on täynnä elämyksiä.