Varaa tästä

Rentouttava lomahetki hotellissa Vuokatissa

Vuokatin Aatelin tarjoamat ainutlaatuiset majoitusvaihtoehdot

Vuokatissa sijaitseva Vuokatin Aateli tarjoaa vierailleen monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki loman tarpeet. Olipa kyseessä romanttinen viikonloppu kahdelle tai perheloma, meiltä löytyy jokaiselle jotakin. Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside tarjoavat ylellisiä huoneita ja sviittejä, joista osa sisältää omat saunatilat, tarjoten täydellisen keitaan rentoutumiseen.

Esimerkiksi Hotel Aateli Hillsiden saunallinen juniorsviitti on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat yksityisyyttä ja luksusta. Sviitissä on tilava parivuode, oma sauna ja lasitettu parveke, josta avautuvat näkymät Vuokatin vaaramaisemiin. Tämä tekee siitä täydellisen paikan nauttia rauhallisista hetkistä luonnon keskellä.

Ravintola Ainoan kulinaristiset elämykset

Ei ole täydellistä lomaa ilman herkullista ruokaa. Ravintola Ainoa, joka sijaitsee Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä, tarjoaa vierailleen unohtumattomia makuelämyksiä. Keittiömme keskittyy paikallisiin raaka-aineisiin, kuten puhtaisiin metsämarjoihin ja villiyrtteihin, jotka tuovat ruokiin aidon Kainuun maun.

Ravintola Ainoa palvelee niin hotellivieraita kuin ulkopuolisia asiakkaita, tarjoten a la carte -menua, joka vaihtelee sesongittain. Kesäkaudella voit nauttia ateriasi myös kauniissa järvimaisemassa Bistro Nuaksessa, joka sijaitsee Hotel Aateli Lakesiden yhteydessä. Ravintolan lämminhenkinen sisustus ja ystävällinen palvelu takaavat, että jokainen ateria on nautinnollinen kokemus.

Zen Spa – Rentoutumista ja hyvinvointia

Loman kruunaa ehdottomasti vierailu Zen Spa -kylpylässämme, joka sijaitsee Hotel Aateli Hillsidessa. Kylpylä tarjoaa täydellisen pakopaikan arjen kiireistä, ja se on avoinna hotellivieraidemme lisäksi myös ulkopuolisille asiakkaille. Voit varata spa-osaston yksityiskäyttöön, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan esimerkiksi romanttiselle hetkelle tai rentouttavalle päivälle ystävien kanssa.

Zen Spa:ssa voit nauttia monipuolisista palveluista, kuten lämpimistä altaista, saunoista ja hoitohuoneista. Tarjoamme myös erilaisia hoitoja, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi ja rentoutumistasi. Kylpylän rauhallinen ilmapiiri ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat, että jokainen vierailu jättää sinut virkistyneeksi ja uudistuneeksi.

Yksilölliset kokous- ja virkistyspäivät

Vuokatin Aateli tarjoaa myös erinomaiset puitteet kokouksille ja yritystapahtumille. Meiltä löytyy monipuoliset tilat ja palvelut, jotka voidaan räätälöidä täyttämään erilaiset tarpeet ja toiveet. Olipa kyseessä pieni tiimipalaveri tai suuri seminaari, me huolehdimme siitä, että tapahtumasi sujuu moitteettomasti.

Järjestämme kokouksia ja muita yritystilaisuuksia myös korkeatasoisissa mökeissämme, ota yhteyttä niin järjestetään yhdessä onnistunut tapahtuma Vuokatin kauniissa maisemissa!