Varaa tästä

Rentouttava spa-elämys Vuokatissa

Vuokatin Aatelin Zen Spa – Täydellinen Pakopaikka Arjesta

Vuokatin Aatelin Zen Spa tarjoaa unohtumattoman spa-elämyksen, jossa yhdistyvät rentoutuminen ja ylellisyys. Meidän kylpylässämme voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta, unohtaa arjen kiireet ja antaa kehon sekä mielen levätä. Zen Spa on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen rentoutus kaikille aisteille.

Kylpylämme palveluihin kuuluu monipuolisia hoitoja, jotka on räätälöity asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Voit valita esimerkiksi klassisen hieronnan, kuumakivihieronnan tai aromaterapeuttisen hoidon, jotka kaikki auttavat lievittämään lihasjännitystä ja edistävät syvää rentoutumista.

Laadukkaat Majoitusvaihtoehdot

Tarjoamme majoitusta kahdessa eri hotellissamme: Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside. Molemmat hotellit tarjoavat korkeatasoisia huoneita ja sviittejä, jotka on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Voit valita joko rauhallisen näköalan Vuokatin vaaroille tai kauniin järvinäkymän.

Jokainen huone on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja tyylikkyyttä. Sisustuksessa on käytetty lämpimiä värejä ja luonnonmateriaaleja, jotka luovat kodikkaan ja kutsuvan tunnelman. Lisäksi, monissa huoneissa on oma sauna, jossa voit rentoutua yksityisesti oman päivän päätteeksi.

Ravintola Ainoa – Makuelämyksiä Vuokatissa

Ravintola Ainoa tarjoaa erinomaisia ateriakokemuksia, jotka täydentävät spa-lomasi. Keittiömme keskittyy paikallisiin raaka-aineisiin, ja ruokalistaltamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Voit nauttia niin perinteisistä kainuulaisista herkuista kuin kansainvälisistä suosikeista.

Ravintolan tunnelmallinen sisustus ja lämmin palvelu takaavat, että jokainen ateria on nautinnollinen kokemus. Kesäaikaan voit myös nauttia ruoasta ja juomasta Bistro Nuaksen upeissa järvinäkymissä, jotka sijaitsevat Hotel Aateli Lakesiden yhteydessä.

Kokoukset ja Tapahtumat Inspiroivassa Ympäristössä

Järjestämme myös kokouksia ja muita yritystilaisuuksia. Hotel Aateli Hillsiden kokouslounge tarjoaa modernit puitteet ja teknologian, jotka tekevät jokaisesta tapahtumasta sujuvan. Inspiroiva ympäristö ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat, että kokouksesi tai tapahtumasi Vuokatissa on menestys.

Kokouksen tai työpäivän jälkeen voit rentoutua Zen Span lämpimässä syleilyssä tai nauttia illallista Ravintola Ainossa. Me huolehdimme yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Vuokatin Aateli tarjoaa kaiken tarvittavan unohtumattomaan lomaan – olitpa sitten liikematkalla tai etsimässä täydellistä paikkaa rentoutumiseen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva loma Vuokatissa.