Varaa tästä

Spa-päivä luonnonläheisessä ympäristössä

Luonnon rauhaa ja ylellistä hemmottelua

Kun arki tuntuu kiireiseltä ja stressaavalta, on tärkeää muistaa pysähtyä hetkeksi ja antaa aikaa itselleen. Me Vuokatin Aatelissa uskomme, että luonnonläheinen ympäristö yhdistettynä laadukkaaseen spa-elämykseen tarjoaa täydellisen keitaan rentoutumiseen. Luonnon keskellä sijaitseva spa-päivämme tarjoaa unohtumattoman kokemuksen keholle ja mielelle.

Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside tarjoavat ympärivuotisia mahdollisuuksia nauttia luonnon rauhasta ja spa-palveluiden ylellisyydestä. Kumpikin hotellimme sijaitsee Vuokatin kauniissa maisemissa, jossa voit kokea luonnon läheisyyden ja rentoutua täysin.

Yksilölliset spa-kokemukset

Meidän Zen Spa -kylpylämme Hotel Aateli Hillsidessa on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtaista rauhaa ja rentoutumista. Spa-kokemus on varattavissa yksityiskäyttöön, joten voit nauttia lämpimistä vesistä ja rauhallisesta tunnelmasta ilman ulkopuolisia häiriöitä. Valaistu allas ja poretoiminnot luovat täydellisen ympäristön rentoutumiselle.

Spa-kokemukseen sisältyy myös ainutlaatuinen pohjoismaisen luonnon inspiroima pölkkysauna, jossa voit kokea revontulikaton alla lepäämisen taian. Tämä kokemus yhdistettynä hiljaiseen musiikkiin ja mahdollisuuteen valita omaa lempimusiikkiasi Spotifysta tekee jokaisesta käynnistä henkilökohtaisesti räätälöidyn.

Ravintola Ainoan kulinaristiset nautinnot

Spa-päivän täydentää erinomaisesti ateria Ravintola Ainoassa, joka tarjoaa herkullisia makuelämyksiä käyttäen paikallisia raaka-aineita. Ravintolamme sijaitsee Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä, ja se tarjoaa upeat näkymät Vuokatin vaaramaisemiin. Voit nauttia ateriasi rauhallisessa ympäristössä, joka heijastaa Vuokatin luonnon kauneutta.

Ravintola Ainoassa voit maistella kauden parhaita herkkuja, jotka on valmistettu lähialueen tuoreista raaka-aineista. Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen kahdelle tai rento lounas ystävien kanssa, meidän keittiömme varmistaa, että jokainen suupala on unohtumaton.

Yksityiset ja yritystapahtumat luonnon helmassa

Jos suunnittelet yritystapahtumaa tai yksityistä juhlaa, Vuokatin Aateli tarjoaa monipuoliset puitteet ja palvelut tapahtumasi onnistumiseen. Meidän kokous- ja juhlatilamme, kuten Kokouslounge, tarjoavat modernit mukavuudet inspiroivassa ympäristössä. Voit yhdistää kokouksen tai tapahtuman spa-elämyksiin, mikä tekee päivästäsi vielä erityisemmän.

Olipa kyseessä sitten tiimityöskentelyä edistävä kokous tai rentouttava virkistyspäivä, me räätälöimme palvelumme vastaamaan tarpeitasi. Yhdistämällä työn ja rentoutumisen luonnonläheisessä ympäristössä, varmistamme, että jokainen osallistuja lähtee tapahtumasta virkistyneenä ja inspiroituneena.

Kun kaipaat taukoa arjesta ja haluat hemmotella itseäsi luonnonläheisessä ympäristössä, Vuokatin Aateli tarjoaa täydellisen pakopaikan. Ota yhteyttä ja varaa oma spa-päiväsi – anna meidän huolehtia lopusta.