Varaa tästä

Tunnelmallinen pienkylpylä Vuokatin Aatelissa

Elämyksellinen kylpyläkokemus Vuokatin Aatelissa

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen spa-elämys Vuokatin Aatelin sydämessä. Meidän Zen Spa tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutumista ja ylellisyyttä, joka hellii niin kehoa kuin mieltä. Kylpylämme on suunniteltu tarjoamaan sinulle rauhoittava irtiotto arjen kiireistä.

Meillä voit nauttia monipuolisista spa-palveluista, jotka sisältävät muun muassa lämpimiä kylpyjä, saunan ja mahdollisuuden erilaisiin kylpylähoitoihin. Kaikki palvelumme on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi ja tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen elämyksen.

Ravintola Ainoan herkut kylpylän yhteydessä

Kylpyläkokemuksen kruunaa herkullinen ateria Ravintola Ainoassa, joka sijaitsee Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä. Ravintolamme tarjoaa laadukasta ruokaa, joka valmistetaan parhaista paikallisista raaka-aineista. Voit nauttia niin perinteisistä kainuulaisista herkuista kuin kansainvälisistäkin makuista.

Ravintolan tunnelmallinen miljöö ja ystävällinen palvelu takaavat, että ruokailuhetkesi on nautinnollinen. Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen kahdelle tai rento lounas perheen kesken, Ravintola Ainoa tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä jokaiseen makuun.

Yksityiset spa-elämykset ja juhlatilaisuudet

Zen Spa tarjoaa mahdollisuuden varata koko kylpyläosaston yksityiskäyttöön, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan erityisjuhlien tai yritystapahtumien järjestämiseen. Voit viettää esimerkiksi syntymäpäiviä, polttareita tai työporukan virkistyspäiviä yksityisessä ja rauhallisessa ympäristössä.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun toiveidesi mukaisen tapahtuman. Tarjoamme myös catering-palveluita, jotka täydentävät tilaisuutesi tarjoamalla herkullista ruokaa ja juomia.

Kun etsit täydellistä paikkaa rentoutumiseen ja hemmotteluun, Vuokatin Aatelin Zen Spa on valintasi. Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä elämyksellinen spa-päivä tai -ilta, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi.