• Vuokatin Aateli etusivu
 • Hotelli
 • Ravintola
 • Kokouslounge
 • Zen Spa
 • Huvilat
 • Huoneistot
 • Lahjakortit
 • Ajankohtaista
 • Yhteystiedot
 • Varausehdot

  Huoneisto- ja hotellimajoituksen varaus- ja peruutusehdot

  Kiitos varauksestasi. Tervetuloa viihtymään Vuokattiin! Jotta vierailusi onnistuisi kaikilta osin, tutustu alla oleviin varaus- ja peruutusehtoihimme.

  1. Vuokatin Katinkulma Oy / Vuokatin Aateli noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen palvelujen peruuttamisessa alla olevia ehtoja. Vuokatin Aatelilla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoituksen liittyvien oheispalvelujen vuoksi. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä ehdoissa mainitun ennakkomaksun tai koko vuokrasumman.

  2. Ennakkomaksu ja loppusuoritus tulee maksaa laskussa mainittuihin eräpäiviin mennessä. Loppusuoritus on maksettava 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 28 vrk) peritään kaikki maksut välittömästi.

  Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, TULEE HÄNEN ILMOITTAA AINA ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI VUOKATIN KATINKULMA OY:LLE sähköpostilla, kirjeellä tai puhelimitse. Ennakko- tai loppumaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista, eikä vapauta varaajaa näistä peruutusehdoista. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.

  Hotel Aatelin huonevarauksissa on mahdollista valita maksu paikan päällä, jolloin huone pidetään tulopäivänä varattuna kello 18 saakka, ellei varausta ole vahvistettu luottokortilla tai maksettu ennakkoon. Paikan päällä saapuessa maksettava huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivänä kello 18 mennessä. Mikäli jätät saapumatta hotelliin tai peruutat varauksesi kello 18 jälkeen, hotellilla on oikeus veloittaa ensimmäisen yön majoitushinta ja myydä huone eteenpäin. Ennakkoon maksettavissa varauksissa noudatamme kohdassa 3. olevia peruutusehtoja.

  Maksu paikan päällä ei ole mahdollinen sesonkiaikoina, joita ovat uusi vuosi (viikot 52-1), hiihtolomaviikot 8-10 , pääsiäinen, joulu sekä tapahtumaviikot ja viikonloput kuten mm. Winter Open ja Vuokatti Hiihto. Tällöin hotellihuoneiden varauksissa noudatetaan samoja varaus- ja peruutusehtoja kuin huviloissa ja huoneistoissa.

  3. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa vähintään 28 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan suoritettu maksu vähennettynä peruutusmaksulla 50 € + 18 euron toimituskuluilla. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, peritään koko vuokrasumma. Jos majoituskohde saadaan kuitenkin vuokratuksi uudelleen, palautetaan vuokrasumma kuten edellä.

  Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen varauksen alkamista asiakkaan tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuvan henkilön vakavan sairastumisen tai kuolemantapauksen vuoksi, palautetaan vuokrasumma – 10 % sekä toimistokulut 18 euroa. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus Vuokatin Katinkulma Oy:lle. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta. Joka tapauksessa suosittelemme asiakkaallemme matkavakuutuksen ottamista.

  Kolmannen osapuolen kanavien kautta tulleissa varauksissa perimme peruutusmaksuna 10 % vuokrasummasta myös aiemmin kuin 28 päivää ennen varauksen alkua tehdyistä peruutuksista.

  Vuokatin Katinkulma Oy:llä on oikeus pakottavista syistä, force majeure, perua varaus. Tällöin saa asiakas maksamansa vuokran täysimääräisenä takaisin.

  4. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30% kokonaishinnasta) eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 5 viikkoa ennen majoituksen alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen.

  5. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta ala-ikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Vuokatin Katinkulma Oy:lle ennen majoituksen alkua.

  6. Hotel Aatelin huoneiden tuloaika on klo 15.00 ja luovutus klo 12.00. Majoitusvuorokausi huoneistoissa ja huviloissa alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. Aatelin Linna –huoneistojen tuloaika on klo 18.00 ja huoneiston luovutus klo 14.00. Keisari-huvilan tuloaika on klo 18.00 ja luovutus klo 12.00.

  7. Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat majoituskohteelle tai hotellin yleisille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

  8. Varaamansa majoituskohteen siivouksesta loman aikana ja sen loputtua huolehtii asiakas. Vuokatin Aatelin huoneistojen vuokrahintaan sisältyy loppusiivous (mikäli huoneiston kunto luovutushetkellä edellyttää normaalista poikkeavaa siivoustyötä, asiakas vastaa ylimääräisestä siivouksesta aiheutuneista kustannuksista). Asiakas voi tilata niin halutessaan välisiivouksen loman aikana erillistä maksua vastaan. Hotellihuoneiden hintaan sisältyy aina liinavaatteet. Loma-asuntoihin liinavaatteet toimitetaan erillisen tilauksen mukaan tai asiakas voi tuoda omat liinavaatteet mukanaan. Vuoteissa on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, pesetetään vuodevaatteet ja petauspatjat asiakkaan laskuun. Loma-asunnon kadotetuista avaimista vastaa asiakas. Uusien lukkojen asennuksesta ja avaimien teettämisestä aiheutuvista kuluista (n. 380 €) vastaa asiakas.

  9. Hotellihuoneisiin ja osaan loma-asunnoista EI SAA TUODA LEMMIKKIELÄIMIÄ. Tarkista, koskeeko kielto vuokraamaasi asuntoa. Mikäli asiakas kiellosta huolimatta tuo lemmikkieläimen huoneistoon, hän on velvollinen korvaamaan kohteen suursiivouksesta aiheutuneet kustannukset. Osaan loma-asunnoista on lupa erillistä lemmikkieläinmaksua vastaan (40 €) tuoda lemmikki. Mikäli eläimestä ei kuitenkaan etukäteen ilmoiteta, peritään maksamaton lemmikkieläinmaksu kolminkertaisena jälkikäteen.

  10. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä on ilmoitettu. Esimerkiksi juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa majoituskohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee ilmoittaa ja sopia ennakkoon. Kylpypaljun, asuntovaunun tai teltan käyttö lomakohteen tontilla ilman lupaa on kielletty. Em. asioista on sovittava etukäteen ja niiden tuonnista lomakohteen tontille voidaan veloittaa lisämaksu.Lisävuoteet ja vauvansängyt saatavilla vain pyynnöstä ja Vuokatin Aatelin tulee varmistaa niiden saatavuus.

  11. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle tai omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

  12. Asiakas sitoutuu tutustumaan majoituskohteessa olevaan käyttöohjekirjaan ja noudattamaan siinä olevia ohjeita ja määräyksiä. Ohjeiden vastainen toiminta aiheuttaa vaaraa kiinteistölle ja asiakkaalle sekä korvausvastuun asiakkaalle.

  13. Huoneistoon unohtuneita tavaroita säilytetään 14 vrk. Pyydettäessä tavarat postitetaan asiakkaalle. Asiakas vastaa lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista. Veloitamme lisäksi palvelumaksun 20 € / lähetys.

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä

  Soita tai jätä viesti.

  VUOKATIN AATELI, HOTEL AATELI & RAVINTOLA AINOA
  +358 44 555 2828
  Puhelintiedustelut klo 8 - 21
  info@vuokatinaateli.fi
  Mailitse vastaamme viimeistään seuraavana aamuna.

  ASIAKAS- JA MYYNTIPALVELU
  Eija Lehikoinen
  Asiakkuuspäällikkö
  +358 40 586 1685
  eija.lehikoinen@vuokatinaateli.fi


  MARKKU LAANTI
  CEO & Owner
  markku.laanti@vuokatinaateli.fi


  ЕКАТЕРИНА КЕЛА
  Contact Administrator, Russia
  Контактный администратор по России
  +358 44 555 6733
  ekaterina.kela@vuokatinaateli.fi


  Tietosuojaseloste

  VARAUSEHDOT

  Takaisin varaukseen