Varaa tästä

Viihtyisä majoitus Nuasjärven rannalla

Luonnonläheinen elämys Nuasjärvellä

Kun etsit täydellistä pakopaikkaa arjen kiireistä, Nuasjärven rannalla sijaitsevat majoitusvaihtoehtomme tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonrauhaa ja modernia mukavuutta. Meiltä löydät laadukkaat mökit ja huoneistot, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaat puitteet rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Jokainen majoitusvaihtoehto on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla, jotta voit nauttia olostasi huolehtimatta arjen askareista.

Rantamökkimme ovat ihanteellisia niille, jotka arvostavat yksityisyyttä ja rauhaa. Herää aamulla lintujen lauluun ja nauti aamukahvisi terassilla, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät järvelle. Mökeissämme on täysin varusteltu keittiö, joten voit valmistaa herkullisia aterioita koko perheelle tai ystäväporukalle. Illan tullen voit rentoutua saunan lämmössä ja pulahtaa vilvoittavaan järveen.

Hotellielämää Vuokatin sydämessä

Jos kaipaat enemmän palveluita ja aktiviteetteja, suosittelemme tutustumaan Hotel Aateli Hillsideen ja Hotel Aateli Lakesideen. Molemmat hotellimme sijaitsevat lähellä Nuasjärven rantaa, tarjoten upeat puitteet niin rentoutumiseen kuin seikkailuihinkin. Hotelleissamme voit nauttia korkeatasoisista huoneista, joista avautuvat upeat näkymät ympäröivään luontoon.

Hotel Aateli Hillside tarjoaa ainutlaatuisen Zen Spa -kylpyläkokemuksen, jossa voit unohtaa arjen stressin ja antautua rentoutumisen vietäväksi. Kylpylässämme on tarjolla erilaisia hoitoja, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi. Hotel Aateli Lakeside puolestaan tarjoaa erinomaiset puitteet vesillä liikkumiseen, kuten melontaan ja kalastukseen, joten voit nauttia järven tarjoamista aktiviteeteista täysin rinnoin.

Ravintolaelämyksiä ja paikallisia herkkuja

Ravintola Ainossa, joka palvelee molempien hotelliemme asiakkaita, voit maistella paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä suosikkeja. Keittiömme käyttää tuoreita, lähialueiden tuottajien raaka-aineita, jotta jokainen ateria olisi paitsi maittava myös eettisesti tuotettu. Voit aloittaa päiväsi runsaalla aamiaisella, nauttia lounasta järvinäköalalla tai päättää iltaasi gourmet-illalliseen kynttilän valossa.

Jos haluat nauttia ateriasi yksityisemmissä puitteissa, tarjoamme myös catering-palvelua suoraan majoituskohteeseesi. Olipa kyseessä romanttinen illallinen kahdelle tai suurempi juhlatilaisuus, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että ruokailukokemuksesi on unohtumaton.

Yritystapahtumat ja ryhmäretket

Meillä on pitkä kokemus erilaisten yritystapahtumien järjestämisestä. Tarjoamme monipuoliset tilat ja palvelut kokouksille, koulutuspäiville ja tiiminvahvistusretkille. Voimme räätälöidä kokoustilaisuuden mahdollisien toiveidesi mukaan, olipa kyseessä sitten pieni työpaja tai suuri seminaari.

Aktiviteetit, kuten melonta, patikointi tai lumikenkäily, tarjoavat erinomaisen tavan yhdistää työ ja huvi. Meidän asiantunteva tiimimme voi auttaa sinua suunnittelemaan päivän, joka ei ainoastaan vahvista tiimisi yhteishenkeä, vaan jättää jokaiselle osallistujalle kestäviä muistoja.