Varaa tästä

Vuokatin Aateli: Ylellistä majoitusta laskettelijalle

Laskettelijan unelmakohde Vuokatissa

Vuokatin lumiset rinteet houkuttelevat laskettelijoita ympäri Suomen. Me Vuokatin Aatelissa tarjoamme laskettelijoille ylellisen majoitusvaihtoehdon, joka yhdistää laadukkaan asumisen ja rinteiden välittömän läheisyyden. Meidän huippuluokan mökkimme ja huoneistomme ovat suunniteltu vastaamaan vaativankin laskettelijan tarpeita.

Jokainen majoitusvaihtoehtomme on varustettu modernilla mukavuudella ja tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen pitkän laskettelupäivän jälkeen. Voit valita majoituksen, joka sijaitsee aivan rinteiden juurella, tai hieman rauhallisemman ympäristön, josta pääset rinteisiin kätevästi lyhyen matkan kulkemalla.

Hotellit, jotka täyttävät kaikki toiveet

Meillä on kaksi erilaista hotellia: Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside. Molemmat hotellit tarjoavat erinomaiset puitteet niin rentoutumiseen kuin aktiiviseen lomanviettoon. Hotel Aateli Hillside sijaitsee rinteiden läheisyydessä, tarjoten näin ollen helpon pääsyn laskettelun pariin. Hotel Aateli Lakeside puolestaan tarjoaa rauhallisemman ympäristön, josta avautuvat kauniit näkymät Vuokatin järvelle.

Kummassakin hotellissa voit nauttia laadukkaista palveluista, kuten Zen Spa -kylpylästä Hotel Aateli Hillsidessa, jossa voit rentoutua lämpimissä altaissa ja nauttia erilaisista hoitopalveluista. Ravintola Ainoassa tarjoillaan herkullisia aterioita, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista.

Palvelut, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman

Me Vuokatin Aatelissa ymmärrämme, että loman onnistuminen ei riipu pelkästään majoituksen laadusta, vaan myös tarjolla olevista palveluista. Siksi tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka tekevät oleskelustasi vaivatonta ja nautinnollista.

Voit esimerkiksi hyödyntää catering-palveluamme, jos järjestät suurempia tilaisuuksia tai haluat nauttia erityisestä illallisesta yksityisyydessä. Lisäksi järjestämme erilaisia kokouspalveluita yrityksille, jotka tuovat lisäarvoa niin työ- kuin lomamatkalle.

Ympärivuotiset aktiviteetit Vuokatin sydämessä

Vuokatti ei ole vain talvikohde, vaan tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Kesäisin voit nauttia patikoinnista, melonnasta ja golfista. Me Vuokatin Aatelissa autamme sinua valitsemaan nämä aktiviteetit ja paljon muuta.

Talvikaudella Vuokatti tarjoaa erinomaiset puitteet myös muuhun kuin lasketteluun. Kokeile vaikkapa lumikenkäilyä tai osallistu huskysafarille. Meiltä saat kaikki tarvittavat vinkit näihin aktiviteetteihin, jotta voit keskittyä nauttimaan lomastasi.