Varaa tästä

Loma Vuokatissa: Huippuluokan majoituspalvelut

Miksi valita Vuokatin Aateli lomakohteeksi?

Vuokatin Aateli tarjoaa unohtumattoman lomakokemuksen Vuokatin sydämessä, jossa yhdistyvät korkeatasoinen majoitus, henkilökohtainen palvelu ja alueen monipuoliset aktiviteetit. Olitpa sitten perhelomalla, romanttisella getawaylla tai työmatkalla, meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Vuokatin Aateli tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, kuten ylelliset huvilat, viihtyisät huoneistot ja kaksi erilaista hotellia: Hotel Aateli Hillside ja Hotel Aateli Lakeside. Jokainen majoitusvaihtoehto on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja tyyliä, jotta voit nauttia lomastasi huolehtimatta arjen yksityiskohdista.

Elämyksiä Vuokatin luonnossa

Vuokatti ei ole vain majoitus, vaan kokonainen elämys. Alueen upeat vaellusreitit, hiihtoladut ja Vuokatin rinteet tarjoavat aktiviteetteja kaikenikäisille ja -tasoisille. Kesäisin voit nauttia vaelluksesta Vuokatinvaaroilla tai pyöräillä pitkin kuvankauniita reittejä, talvisin taas lasketella ja hiihtää.

Vuokatin Aateli sijaitsee aivan rinteiden ja latuverkoston äärellä, joten voit aloittaa päiväsi suoraan ovelta lähtevillä seikkailuilla. Kesäisin ja talvisin järjestämme myös ohjattuja retkiä ja aktiviteetteja, jotka tekevät lomastasi entistä ikimuistoisemman.

Laadukkaat palvelut ja hemmottelu

Lomasi aikana voit nauttia myös Vuokatin Aatelin monipuolisista palveluista. Ravintola Ainossa tarjoillaan herkullisia aterioita, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Lisäksi voit tilata catering-palvelun suoraan majoitukseesi, mikäli haluat nauttia aterioista yksityisemmissä puitteissa.

Rentoutumista kaipaaville Hotel Aateli Hillside tarjoaa Zen Spa -kylpyläelämyksiä, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja antautua rentoutumisen vietäväksi. Spa:ssa on tarjolla erilaisia hoitoja, jotka virkistävät niin kehoa kuin mieltä.

Kokoukset ja tapahtumat Vuokatin Aatelissa

Vuokatin Aateli tarjoaa erinomaiset puitteet myös kokouksille ja yritystapahtumille. Meiltä löytyy monipuoliset tilat ja modernit varusteet, jotka takaavat tapahtumasi onnistumisen. Järjestämme tapahtumat asiakkaan toiveiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten pieni palaveri tai suuri seminaari.

Yritysasiakkaille tarjoamme myös tiiminvahvistuspäiviä, jotka on räätälöity edistämään yhteistyötä ja työhyvinvointia.

Vuokatin Aateli on enemmän kuin majoitus – se on porttisi kaikkiin Vuokatin tarjoamiin elämyksiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva lomakokonaisuus!