Varaa tästä

Vuokatti loma: Opas aktiviteetteihin

Talviaktiviteetit Vuokatissa

Vuokatti tunnetaan lumivarmuudestaan ja monipuolisista talviaktiviteeteistaan. Meidän alueella voit nauttia laskettelusta ja lumilautailusta Vuokatin rinteillä, jotka tarjoavat haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Rinteiden lisäksi alueella on erinomaiset mahdollisuudet hiihtoon; tarjolla on yli 150 kilometriä hyvin huollettuja latuja.

Jos kaipaat jotain erilaista, suosittelemme kokeilemaan lumikenkäilyä tai huskysafareita, jotka ovat unohtumaton tapa kokea pohjoisen luonto. Me järjestämme myös moottorikelkkasafareita, jotka vievät sinut syvemmälle lumiseen maisemaan. Tämä on erinomainen tapa viettää päivä ulkona ja nauttia talvisesta seikkailusta.

Kesäaktiviteetit Vuokatissa

Kesällä Vuokatti tarjoaa lukuisia aktiviteetteja luonnon ystäville. Voit tutustua alueen kauniisiin maisemiin patikoiden tai vuokraamalla maastopyörän. Vuokatista löytyy reittejä kaiken tasoisille pyöräilijöille ja vaeltajille. Lisäksi Vuokatinvaaran huipulta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät, jotka palkitsevat jokaisen vaelluksen vaivan.

Vesille halajaville tarjoamme mahdollisuuden kokeilla melontaa tai SUP-lautailua. Vuokatin alueen järvet ja joet tarjoavat mainiot puitteet vesillä liikkumiseen. Kalastus on myös suosittu kesäajan harrastus, ja me autamme mielellämme antamalla vinkkejä sen harrastamiseen lomasi aikana.

Perheille sopivat aktiviteetit

Vuokatti on ihanteellinen kohde perhelomalle, sillä täältä löytyy tekemistä kaikenikäisille. SuperPark Vuokatti tarjoaa sisäaktiviteetteja, jotka haastavat niin lapset kuin aikuisetkin. Seikkailupuisto tarjoaa jännitystä köysiratojen ja liukumäkien muodossa, mikä on taattua hauskanpitoa koko perheelle.

Lisäksi järjestämme lasten ohjattuja aktiviteetteja, jotka sisältävät esimerkiksi luontoretkiä ja askartelutuokioita. Nämä aktiviteetit ovat suunniteltu opettavaisiksi ja viihdyttäviksi, ja ne tarjoavat lapsille mahdollisuuden oppia uutta samalla kun vanhemmat voivat hetken hengähtää.

Hyvinvointi ja rentoutuminen

Loman ei aina tarvitse olla täynnä aktiviteetteja, vaan se voi olla myös aikaa rentoutumiselle. Meidän Hotel Aateli Hillside tarjoaa ainutlaatuisia spa-elämyksiä Zen Spa -kylpylässämme, jossa voit nauttia erilaisista hoidoista ja rentouttavista hetkistä. Kylpylässämme on tarjolla muun muassa hierontoja ja erilaisia saunaelämyksiä.

Jos kaipaat kevyempää rentoutumista, suosittelemme tutustumaan Hotel Aateli Lakesiden rauhalliseen ympäristöön. Täällä voit nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta, lukea kirjaa järven rannalla tai vain kuunnella lintujen laulua.

Tämä opas tarjoaa vain pienen maistiaisen siitä, mitä kaikkea Vuokatti ja meidän palvelumme voivat tarjota. Olitpa sitten etsimässä jännitystä tai rentoutumista, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva loma Vuokatissa!