Varaa tästä

Vuokatti loma: Vinkit rentoutumiseen

Miksi Vuokatti on täydellinen kohde rentoutumiseen

Vuokatti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonrauhaa ja ensiluokkaisia palveluita, jotka tekevät siitä ihanteellisen paikan rentoutumiseen. Alueen lumoavat maisemat ja puhtaat metsät kutsuvat nauttimaan hiljaisuudesta ja luonnon kauneudesta. Meidän tarjoamamme majoitusvaihtoehdot, kuten huippuluokan mökit ja kaksi erilaista hotellia, takaavat, että löydät juuri sinulle sopivan tavan viettää lomaa.

Olipa valintasi sitten rauhallinen mökki järven rannalla tai ylellinen huoneisto Vuokatin sydämessä, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Jokainen majoituskohteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle rauhaa ja yksityisyyttä, jotta voit todella irrottautua arjen kiireistä.

Vuokatin alue tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luontoelämyksiin ja aktiiviseen lomanviettoon. Kesäisin voit nauttia vaelluksesta, pyöräilystä tai melonnasta Vuokatin vaaramaisemissa. Talvella alue muuttuu talviurheilun paratiisiksi, jossa voit kokeilla muun muassa hiihtoa, lumilautailua tai moottorikelkkailua.

Rentoutumista Zen Spa -kylpylässä

Hotel Aateli Hillside tarjoaa ainutlaatuisen Zen Spa -kylpylän, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellistä rentoutumista ja hyvinvointia. Kylpylässämme voit nauttia lämpimistä altaista, rentouttavista hieronnoista ja monipuolisista hoitopalveluista. Tämä on täydellinen paikka unohtaa arjen stressi ja antaa kehollesi sekä mielellesi ansaittua lepoa.

Zen Span rauhallinen ympäristö ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat, että jokainen vierailusi on yksilöllinen ja elvyttävä kokemus. Varaa aikasi etukäteen ja koe, kuinka kehosi ja mielesi kiittävät sinua.

Herkutteluhetkiä Ravintola Ainoassa

Loman ei tarvitse tarkoittaa pelkästään rentoutumista ja ulkoilua, vaan se voi olla myös kulinaristinen elämys. Ravintola Ainossa tarjoamme herkullisia aterioita, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Meidän keittiömme loihtii niin perinteisiä suomalaisia makuja kuin kansainvälisiä herkkuja, jotka tyydyttävät vaativammankin makuhermon.

Voit myös tilata catering-palvelun suoraan majoituskohteeseesi, jos haluat nauttia laadukkaista ruoista omassa rauhassa. Olipa valintasi mikä tahansa, me huolehdimme siitä, että ruokailuhetkesi on unohtumaton.

Yksilölliset kokous- ja virkistyspäivät

Jos suunnittelet työporukalle virkistyspäivää tai kokousta, meidän palvelumme kattavat kaiken tarvittavan. Tarjoamme monipuoliset tilat ja palvelut erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Voit valita idyllisen mökin luonnon keskeltä tai modernit kokoustilat hotelleistamme.

Me räätälöimme tapahtumanne toiveidenne mukaan, olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suurempi seminaari. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus, joka yhdistää työn ja rentoutumisen ainutlaatuisella tavalla.