Varaa tästä

Vuokatti majoitus: Yhdessäoloa luonnon helmassa

Luonnon läheisyys ja aktiivinen loma Vuokatissa

Vuokatti tarjoaa unohtumattoman ympäristön niin rauhalliseen rentoutumiseen kuin aktiiviseen lomailuun. Meidän tarjoamamme majoitusvaihtoehdot sijaitsevat keskeisellä paikalla, josta pääset nauttimaan Vuokatin upeista maisemista ja monipuolisista aktiviteeteista. Lähialueelta löytyvät niin laskettelurinteet, hiihtoladut kuin vaellusreititkin.

Erityisesti Hotel Aateli Hillside tarjoaa majoitusta, josta on helppo lähteä tutkimaan Vuokatin luontoa ja sen tarjoamia elämyksiä. Hotellin sijainti rinteiden ja latujen läheisyydessä tekee siitä ihanteellisen valinnan talviurheilun ystäville.

Mukavuudet ja palvelut perheille ja ryhmille

Tarjoamme majoituskohteissamme korkeatasoisia palveluita, jotka tekevät lomastasi vaivattoman ja nautinnollisen. Huoneistomme ja mökkimme on varustettu modernilla tekniikalla ja viihtyisillä tiloilla, jotka sopivat niin perheille kuin suuremmillekin ryhmille.

Hotel Aateli Lakeside, sijaitsee idyllisesti järven rannalla, tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta. Tämä tekee siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja yhdessäoloon luonnon helmassa.

Ruokaelämyksiä ja rentoutumista

Ravintola Ainon tarjoamat herkulliset ateriat tuovat lomallesi ripauksen luksusta. Voit nauttia laadukkaista paikallisista herkuista ilman, että sinun tarvitsee jättää mukavaa majoitusympäristöäsi.

Zen Spa -kylpylässä Hotel Aateli Hillsidessa voit rentoutua ja antaa arjen kiireiden unohtua. Kylpylä tarjoaa erilaisia hoitoja, jotka virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin.

Yritystapahtumat ja ryhmäretket räätälöidysti

Järjestämme yrityksille ja ryhmille monipuolisia kokous- ja virkistyspäiviä, jotka suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olipa kyseessä tiimin rakennuspäivä tai asiakastapaaminen, meiltä löytyy tarvittavat puitteet ja palvelut onnistuneeseen tapahtumaan. Vuokatin ainutlaatuinen luonto tarjoaa myös erinomaiset puitteet erilaisille ryhmäaktiviteeteille, kuten koskenlaskulle.

Tervetuloa Vuokattiin nauttimaan yhdessäolosta ja luonnon rauhasta meidän laadukkaissa majoituskohteissamme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva lomakokonaisuus!