Varaa tästä

Yksityiskäyttöön varattu spa-hetki Vuokatissa

Yksityinen spa-elämys Vuokatin sydämessä

Vuokatin upeissa maisemissa sijaitseva Hotel Aateli Hillside tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia yksityisestä spa-kokemuksesta. Zen Spa -kylpylässämme voit kokea täydellisen rentoutumisen hetkiä yksityisessä ympäristössä, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat rauhaa ja yksityisyyttä loman aikana.

Spa-kokemuksemme sisältää monipuoliset palvelut, kuten lämpimän porealtaan, rauhoittavan höyrysaunan ja rentouttavan hieronnan, jotka kaikki voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan. Yksityiskäyttö mahdollistaa sen, että voit nauttia palveluista omassa rauhassa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Laadukkaat majoitusvaihtoehdot

Hotel Aateli Hillside tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja, jotka täydentävät yksityisen spa-kokemuksen. Voit valita esimerkiksi saunallisen juniorsviitin, joka tarjoaa tilavan ja tunnelmallisen ympäristön loman viettoon. Sviitissä on oma sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi, ja iso lasitettu parveke, josta avautuvat näkymät Vuokatin vaaramaisemiin.

Kaikissa huoneissamme on korkeatasoinen varustelu, kuten laadukkaat vuoteet ja modernit kylpyhuoneet, jotka takaavat mukavan oleskelun. Huonehintaan sisältyy aina runsas aamiainen, joka valmistetaan paikallisista raaka-aineista.

Ravintola Ainoa – Makuelämyksiä Vuokatissa

Yksityisen spa-kokemuksen kruunaa herkullinen ateria Ravintola Ainossa, joka sijaitsee Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä. Ravintolamme tarjoaa laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, jotka valmistetaan huolella valituista raaka-aineista. Voit nauttia ateriasi ravintolan lämpimässä ja kutsuvassa ilmapiirissä tai tilata ruoan suoraan huoneeseesi.

Ravintola Ainoa on erityisesti tunnettu kainuulaisista erikoisuuksistaan, jotka tuovat esiin alueen rikasta ruokakulttuuria. Kokeile esimerkiksi paikallisia metsämarjoja ja sieniä sisältäviä annoksia, jotka yhdistettynä kauden parhaisiin raaka-aineisiin luovat unohtumattomia makuelämyksiä.

Yksilölliset palvelut jokaiseen tarpeeseen

Me Vuokatin Aatelissa ymmärrämme, että jokainen vierailijamme on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä lomanne juuri teidän toiveidenne mukaiseksi. Olipa kyseessä sitten romanttinen viikonloppu, rentouttava loma ystävien kanssa tai yksityinen hetki itsekseen, meiltä löytyy palvelut jokaiseen tarpeeseen.

Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus, joka tekee lomastanne Vuokatissa unohtumattoman. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että voitte keskittyä nauttimaan lomastanne ja lataamaan akkuja kauniissa Vuokatin maisemissa.