Aateli Royal

Upeat kesällä 2024 valmistuneet Ski-in / Ski-out -huoneistot mahdollistavat rinteeseen pääsyn suoraan huoneiston pihasta.

Varaa tästä
Aateli Royal tarjoaa luksusta Vuokatin paraatipaikalla.

Upeat Vuokatin Aateli Royal -huoneistot sijaitsevat aivan Vuokatin rinteiden välittömässä läheisyydessä. Uudet Ski-in / Ski-out -huoneistot mahdollistavat rinteeseen pääsyn suoraan huoneiston pihasta. 190 km mittainen Vuokatin latuverkosto on myös muutaman askeleen päässä. Kesäisin Vuokatinvaaran upeat vaellus- ja pyöräilymaastot avautuvat heti ovelta.

Aateli Royalin vieressä on Hotel Aateli Hillside sekä Ravintola Ainoa, jonka palvelut ovat käytössänne. Ravintola Ainoassa saat istahtaa valmiiseen pöytään aamiaiselle tai illalliselle. Hotellin erikoisuus on Zen Spa -pienkylpylä, joka varataan asiakkaillemme yksityiskäyttöön. 

Havainnekuva

Huoneistovaihtoehdot

Aateli Royalissa on yhteensä 18 huoneistoa kolmessa kerroksessa. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna sekä lasitettu parveke. Aateli Royalissa voit majoittua joko upeassa kahden makuuhuoneen huoneistossa, jossa on tilaa mukavat 71 m² tai tunnelmallisessa 46 m² huoneistossa, jossa on yksi makuuhuone sekä kerrosvuoteellinen alkovi. Kaikissa huoneistoissa on mm. pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Parkkipaikalla on huoneistokohtainen autopaikka, jossa sähkölatausasema sekä lämpötolppa.

Aateli Royal 46m²

Tyylikäs 46 m² huoneisto, jossa yksi makuuhuone sekä kerrosvuoteellinen alkovi.

Aateli Royal 71m²

Tilava kahden makuuhuoneen huoneisto, jossa oma sauna ja lasitettu parveke

Vuokatissa tapahtuu