Zen Spa

Upea pienkylpylä Vuokatissa hellii kehoa ja mieltä.

Varaa tästä

Rentoudu altaan poreissa ja nauti tunnelmallisesta spa-osastosta yksin tai ystävien kanssa. Mahdollisuus myös kylpylähoitoihin – ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Hotel Aateli Hillsiden rentouttavin paikka tarjoaa kävijälleen rauhallisen spa-kokemuksen. Spa varataan aina yksityiskäyttöön, jolloin voit rentoutua rauhassa osaston kehoa hellivässä 34 asteen lämmössä. Spa-osastolle mahtuu 1-15 henkilöä.

Led-valoin valaistun altaan toisessa päässä on istumapenkki poretoiminnolla. Spassa soi rauhallinen musiikki ja ennakkoon ilmoittamalla Sinulla on mahdollisuus valita spahan myös muuta itsellesi mieluista musiikkia Spotifystä. Osasto on kokonaan anniskelualuetta.

Zen Spassamme on ainutlaatuinen ”pölkkysauna” revontulikattoineen. Saunaan mahtuu kerrallaan 5 henkilöä. Tule ja rentoudu!

Aukioloajat

Hotel Aateli Hillsiden Zen Spa -kylpylä on avoinna vastaanoton aukioloaikoina, katso ne tästä.

Huomioithan että aukioloajoissa voi olla muutoksia juhlapyhinä ja sesonkina.

HUOM! Zen Spa SULJETTU vuosihuollon aikana 20. – 30.5.2024.

Hinnat

Hotel Aateli Hillsiden asiakkaana voit varata Zen Span yksityiskäyttöön seuraavin hinnoin:

Zen Spa -kylpylä yksityiskäyttöön suoran varaajan etuna (kun majoitusvaraus tehty suoraan nettisivultamme, mailitse tai puhelinmyynnistä):
(1 – 2 henkilöä)
50 min: 25 €
1 h 50 min 49 €
Lisähenkilöt 20 € / 50 min, 30 € / 1h 50 min.

Normaali hinta 49 € / 50 min / 1-2 hlöä, 75 € / 1 h 50 min / 1-2 hlöä.

Zen Span ja loungen varaaminen yksityistilaisuuteen

Mikäli majoitut muissa majoituskohteissamme tai haluaisit vuokrata spaosaston ilman majoitusta esim. virkistyspäiväksi, polttariporukalle tai muuhun käyttöön niin otathan yhteyttä myyntipalveluumme:
044 555 2828 |